ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Συμμορία ξάφριζε σχολεία, εκκλησίες και μαγαζιά

Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 17 διαρρήξεις και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες – Σε βάρος των πέντε μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Πέντε μήνες κράτησε η δράση μιας σπείρας νεαρών Ελλήνων στην οποία συμμετείχαν και δυο γυναίκες, που είχαν ρημάξει τα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ξάνθης, ενώ είχαν «χτυπήσει» ακόμη τρία σχολεία και μια εκκλησία! Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 17 διαρρήξεις και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Από τις 21 Αυγούστου ως την περασμένη Πέμπτη, οι τρεις άνδρες ηλικίας 21, 21 και 20 χρόνων και οι γυναίκες συνεργοί τους, μια 46χρονη και μια 23χρονη, είχαν αρπάξει 914 ευρώ, επτά ηλεκτρονικές συσκευές, τρία ρολόγια, πλήθος πακέτων τσιγάρων και διάφορα οικιακά σκεύη από τα 12 καταστήματα και τους υπόλοιπους στόχους τους. Μάλιστα, ο 20χρονος είχε κλέψει μόνος του δύο Ι.Χ. φορτηγά και ένα μοτοποδήλατο, ενώ μαζί με τον ένα 21χρονο είχε αρπάξει και ένα ποδήλατο.

Στα σπίτια των τριών ανδρών βρέθηκαν τα τρία ρολόγια και δυο ηλεκτρονικές συσκευές που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά και μέρη από δίκυκλα που οι αστυνομικοί ερευνούν την προέλευσή τους. Σε βάρος των πέντε μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

πηγή: dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version