ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Στο Νοσοκομείο κατέληξε νεαρός που έκλεισε το δρόμο σε οδηγό!

Φυλάκιση 9 μηνών από το δικαστήριο για 50χρονο

Στο Νοσοκομείο κατέληξε την Τετάρτη ένας νεαρός, ο οποίος έκλεισε με το όχημά του το δρόμο σε ένα 50χρονο ο οποίος συνεπλάκη μαζί του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης που εκδικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία την Πέμπτη στο Μονομελές Πλημμελιοδικείο , ο νεαρός κατήγγειλε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση καθώς υποστήριξε ότι ο 50χρονος οδηγός του επιτέθηκε απρόκλητα εξαιτίας παρεξήγησης σε ένα δρόμο της πόλης, τον εξύβρισε και τον χτύπησε με «κεφαλιές» και μπουνιές στο κεφάλι.

Ο κατηγορούμενος, ένας Ξανθιώτης που ζει χρόνια εκτός πόλης και βρέθηκε για διακοπές στην Ξάνθη, αρνήθηκε ότι χτύπησε το νεαρό και υποστήριξε ότι η διαμάχη τους έληξε πολύ γρήγορα. Όμως το Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο 22χρονος, στη γνωμάτευσή του πιστοποιεί ότι ο νεαρός έφερε κακώσεις στο κεφάλι, τη μύτη και τα ζυγωματικά.

Το δικαστήριο, με βάση και την πρόταση του Εισαγγελέα Ν. Καραμολέγκου, καταδίκασε τον κατηγορούμενο σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, συνολικά, για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απλής σωματικής βλάβης, εξαγοράσιμης προς 10 ευρώ την ημέρα. Ο 50χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

xanthipress.gr

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version