Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εκδηλώσεων 2016

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων, κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εκδηλώσεων 2016, στην πόλη της Ξάνθης, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων ως εξής:

 

  • Την 27-2-2016, από 08:00΄ ώρα έως το πέρας της εκδήλωσης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας έως την κεντρική πλατεία).
  • Την 6-3-2016, από 09:00΄ ώρα έως το πέρας της εκδήλωσης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη διασταύρωση με την οδό Καβάλας έως την κεντρική πλατεία).
  • Την 11 και 12-3-2016, από 19:00΄ώρα έως 03.00, στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.
  • Την 12-3-2016, από 11.00΄ ώρα έως το πέρας εκδήλωσης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη διασταύρωση με την οδό Τσιμισκή έως την κεντρική πλατεία), στην οδό Μιχαήλ Καραολή (από τη διασταύρωση με την οδό Βελισσαρίου έως την κεντρική πλατεία) και στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου (από τη διασταύρωση με την οδό Βενιζέλου έως την κεντρική πλατεία).
  • Την 12-3-2016, από 18:30΄ώρα έως το πέρας της παρέλασης στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της παλαιάς Αστυνομίας έως την κεντρική πλατεία).
  • Την 13-3-2016, από 08:00΄ ώρα έως 20:00΄ ώρα, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη δυτική είσοδο της πόλης έως την κεντρική πλατεία), στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Σημειώνεται, ότι η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κιλκίς | Επιτέθηκε σε αστυνομικούς με τσεκούρι όταν πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Άνδρας, 51 ετών, καταγγέλθηκε από την ηλικιωμένη μητέρα του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν τούς επιτέθηκε με τσεκούρι, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμό.

Προς στιγμήν διέφυγε, προκαλώντας με το ίδιο τσεκούρι φθορές στο περιπολικό της αστυνομίας και τελικά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι, αποπειράθηκε να εκ νέου να επιτεθεί στους αστυνομικούς με δεύτερο τσεκούρι, αλλά εκείνοι κατάφεραν αυτή τη φορά να τον αφοπλίσουν.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης σε χωριό του Κιλκίς, με τον 51χρονο να οδηγείται ένα 24ωρο αργότερα στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών που του απήγγειλε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων, ενδοοικογενειακή βία, παραβάσεις του νόμου περί όπλων κ.ά. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για αύριο, Μ. Παρασκευή.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τροχαίο στην Πειραιώς | Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος – Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός, «πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά μου»

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Πειραιώς, όπου 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, και τα τρία παιδιά της 33χρονης , δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | 50χρονη παρήγγειλε 113 κροτίδες από την Πολωνία και συνελήφθη – Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους ταχυμεταφορείς

Στη σύλληψη μίας 50χρονης γυναίκας για παραλαβή απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών προέβη το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα είχε παραγγείλει ενόψει του Πάσχα συνολικά 113 κροτίδες από την Πολωνία και το σχετικό δέμα έφτασε σε κατάστημα ταχυμεταφορών. Υπήρξε καταγγελία για ύποπτο δέμα και οργανώθηκε ειδική επιχείρηση από αστυνομικούς, οι οποίοι και προσποιήθηκαν τους ταχυμεταφορείς. Συνέλαβαν τη γυναίκα κατά την παραλαβή του δέματος.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

«Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι»

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. εντατικοποιεί τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων, βεγγαλικών και άλλων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο του Πάσχα και μέσω ανακοίνωσης υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η καύση βεγγαλικών, όπως επίσης η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων, συσκευών εκτόξευσης κροτίδων και κάθε είδος πυροτεχνίας χωρίς άδεια.

«Τα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ενώ απευθύνεται έκκληση στους γονείς ανηλίκων να αποτρέψουν τα παιδιά τους από τη χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους και να τους ενημερώσουν για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ , naftemporiki.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2015

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων, κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2015, θα ισχύσουν οι κάτωθι απαγορεύσεις στην πόλη της Ξάνθης:

 Την 7-2-2015, από 11:00΄ ώρα έως το πέρας της παρέλασης, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας έως την κεντρική πλατεία).
 Την 15-2-2015, από 11:00΄ ώρα έως το πέρας της παρέλασης, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη διασταύρωση με την οδό Καβάλας έως την πλατεία Δημοκρατίας).
 Την 20 και 21-2-2015, κατά τις ώρες 19.00΄ έως 03.00΄, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.
 Την 21-2-2015, από 12:00΄ ώρα έως το πέρας εκδήλωσης, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Τσιμισκή έως την πλατεία Δημοκρατίας), στην οδό Μιχαήλ Καραολή (από τη διασταύρωσή της με την οδό Βελισαρίου έως την πλατεία Δημοκρατίας) και την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου έως την κεντρική πλατεία).
 Την 21-2-2015, από 18:30΄ ώρα έως το πέρας της παρέλασης, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της παλαιάς Αστυνομίας έως την κεντρική πλατεία).
 Την 22-2-2015, από 08:00΄ έως 20:00΄ ώρα, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από τη δυτική είσοδο της πόλης έως την κεντρική πλατεία).
 Την 22/23-2-2015 από 08.00΄ έως 01.00΄ ώρα, απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου (από το ύψος της πλατείας Δημοκρατίας έως την πλατεία Γαβριήλ Λαδά), την οδό Βασιλίσσης Σοφίας (μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Έβρου) και την οδό Ύδρας.

Σημειώνεται, ότι η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος Ανθυπασπιστής – Διεκομίσθη στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης

Σε ηλικία 46ετών έφυγε από τη ζωή στέλεχος του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για τον ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Πεζικού Χ.Σ, 46 ετών ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση εκτός οργανικής δύναμης (ΕΟΘ), με μακρά αναρρωτική άδεια.

Ο άτυχος Ανθυπασπιστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να διακομίσθηκε αρχικά στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

kranosgr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Διέρρηξε επιχείρηση και έκλεψε μία τηλεόραση – Προσπάθησε να «ανοίξει» άλλες δύο!

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο μία επιχείρηση στην Ξάνθη προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία τηλεόραση, ενώ ακολούθως επιχείρησε να διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο δύο καταστήματα της πόλης χωρίς να τα καταφέρει, προκαλώντας επίσης φθορές. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι έπειτα από σχετική καταγγελία εντοπίσθηκε στον αύλειο χώρο της οικίας του ένα (1) δεσποζόμενο ζώο συντροφιάς (σκύλος), για το οποίο δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας του. Επιβλήθηκαν στον δράστη τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 28-04-2024 το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από τον Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία ημεδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα αφαίρεσε από ανασφάλιστη οικία έτερης ημεδαπής, ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα λαιμού, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

Πηγή: xanthinea.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη | 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του!

Ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας χάπια – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άφησε δυο σημειώματα στα οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα .

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη το Σάββατο 27 Απριλίου – Ο 17χρονος  διέμενε σε οικοδομή στην οδό Καβάλας με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον 17χρονο εντόπισε ο πατέρας του ενώ στο σπίτι ο αυτόχειρας άφησε δυο σημειώματα στα οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

xanthipost.gr

 

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en