ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ν. Παναγιωτόπουλος | H υπόθεση των συνομιλιών Καμμένου -Γιαννουσάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ,  κος Νίκος Παναγιωτόπουλος,  μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πρωινές διαδρομές” με το δημοσιογράφο Βασίλη Αδαμόπουλο.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Με αφορμή την υπόθεση των συνομιλιών Καμμένου -Γιαννουσάκη

Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΝΔ δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την υπόθεση διότι θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά σοβαρή αφού έχει να κάνει ευθέως με τη λειτουργία των θεσμών στη χώρα.

Δεν είναι τόσο η συμπεριφορά η μεμονωμένη ενός προσώπου που διατελεί μέλος της κυβέρνησης όσο η συνολική συμπεριφορά και αντίληψη της κυβέρνησης για την εξουσία και τους θεσμούς. Η κάλυψη που παρασχέθηκε στον κ. Καμμένο ήταν απευθείας από τον πρωθυπουργό.

Δεν βγήκε απλά δηλαδή ο κ.Πολάκης μόνο, γιατί τώρα τελευταία ο κ.Πολάκης είναι ο υπουργός Υγείας αρμόδιος για τη Δικαιοσύνη, με συνεχείς και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις που κάνει προς τη Δικαιοσύνη όποτε δεν του αρέσει και δεν αρέσει και στην κυβέρνηση φαντάζομαι γιατί λειτουργεί ως porte-parole σε σχόλια επί της Δικαιοσύνης κάποια απόφασή της  … Εδώ είχαμε απόλυτη κάλυψη και χωρίς περιστροφές από τον ίδιο τον πρωθυπουργό  κατι που για μένα κάνει ακόμα πιο σοβαρό το θέμα.

Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Απορρίφθηκε η πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής παρά το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος μάλλον σε μια επίδειξη μαγκιάς γιατί προφανώς αισθανόταν και ήταν καλυμμένος, φώναζε στη Βουλή να καταθέσει η ΝΔ αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής «αν έχει τα έντερα». Τελικά το «εντερικό πρόβλημα» μάλλον δεν το έχει η ΝΔ άλλος το έχει μια βεβαίως εντυπωσιακή ήταν και η απόρριψη της σύγκλισης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με τις ενέργειες της κας Χριστοδουλοπούλου.

Για τη στήριξη του πρωθυπουργού προς τον κ.Καμμένο

Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ασφαλώς αυτή τη στιγμή ο κ.Καμμένος είναι ο  απαραίτητος εταίρος της κυβέρνησης χωρίς αυτόν δεν γίνεται

Ζητούμε να εξετάσουμε όλη αυτή την υπόθεση ώστε να βγει προς τα έξω η πάσα αλήθεια και να μην έχουμε να απαντήσουμε στην κατηγορία ή στη μομφή ότι τα μαθαίνουμε από δημοσιεύματα. Άμα είναι να μην τα μαθαίνουμε από δημοσιεύματα αλλά να μάθουμε κατευθείαν από την πηγή τότε γιατί να μη συσταθεί αυτή η επιτροπή και να έχουμε και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έτσι ώστε να γνωρίζουμε τι στο καλό ειπώθηκε στις 12 τηλεφωνικές συνομιλίες διάρκειας 21 λεπτών εκτός από την προτροπή , όπως μας λένε, του υπουργού προς τον  ισοβίτη να βγει και να πει την αλήθεια. Παράξενο το βλέπω εγώ επί 21 ολόκληρα λεπτά να προτρέπεις κάποιον να μη φοβάται τίποτα και να πει την αλήθεια!

Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η επικαιρότητα προχωράει αλλά για εμάς και για άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης είμαι σίγουρος το θέμα δεν κλείνει και θα προσπαθούμε να το αναδεικνύουμε μέχρις ότου μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version