ΑΠΟΨΕΙΣ

Ν. Μουρτασάγας | Φωνάζει ο (κατά κυριολεξία) κλέφτης , για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Κατηγορούν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για διαπλοκή, ποιοί; . . .

Αυτοί που έχουν παραδεχθεί ότι πήραν 1.000.000 μάρκα για το κομματικό τους ταμείο (Τσουκάτος) , 400.000 μάρκα ως χορηγία από την Siemens (Μαντέλης).

Αυτοί που δέχονταν τα δωράκια , εξοπλισμός του πολιτικού τους γραφείου, από την αμαρτωλή Siemens.

Αυτοί που είναι έγκλειστοι στον Κορυδαλλό για μίζες εκατομμυρίων (Τσοχατζόπουλος – Σμπώκος) , ή που μόλις έχουν βγεί από την φυλακή για λόγους υγείας αφού κατάκλεψαν τα ταμεία των δήμων (Παπαγεωργόπουλος).

Αυτοί που έκαναν «ιερές μπίζνες»(Βατοπέδι – κυβέρνηση Ν.Δ.).

Αυτοί που όταν ήταν επικεφαλής στο ΥΠΕΞ (Ν. Μπακογιάννη) «άφησαν» να διαφύγουν από την Ελλάδα τα αφεντικά (Χριστοφοράκος – Καραβέλας) της βρώμικης Siemens.

Αυτοί που όταν μιλούσαν για λιτότητα και κόψιμο μισθών και συντάξεων , έστελναν τα λεφτά τους λίγα – λίγα στο εξωτερικό(Χαρδούβελης).

Αυτοί που έπαιρναν δάνεια 250.000.000 ευρώ από τις τράπεζες , με μόνο εχέγγυο την κρατική επιχορήγηση για το υποτιθέμενο ποσοστό τους στις εθνικές εκλογές και τα έτρωγε η κομματική νομενκλατούρα της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(μια απλή συγγνώμη στον Ελληνικό λαό δεν φτάνει , πρέπει να μας πούνε με ποιόν τρόπο θα τα επιστρέψουν)(Σημίτης – Παπανδρέου – Βενιζέλος – Γεννηματά – Καραμανλής – Σαμαράς – Μητσοτάκης).

Αυτοί που αφού απέλυσαν 25.000 εργαζόμενους (Μητσοτάκης), έδωσαν προίκα στους κρατικοδίαιτους σχολάρχες ιδιοκτήτες ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. χιλιάδες μαθητών και μαθητριών ( όλοι αυτοί οι μαθητές/τριες ξαναγύρισαν στα σχολεία τους αφού η σημερινή κυβέρνηση επανέφερε στη θέση τους , τους παράνομα απολυμένους εκπαιδευτικούς).

Αυτοί που αφού έριξαν μαύρο και έκλεισαν την Ε.Ρ.Τ. , έδωσαν αντί πινακίου φακής τα πάντα στην DIGEA των καναλαρχών.

Αυτοί που αφού παραγέμισαν με τα δικά τους παιδιά(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) τις παραγωγικές μονάδες της όποιας βιομηχανίας είχε απομείνει κάτω από τον έλεγχο του δημοσίου, στο τέλος τις έδωσαν πεσκέσι στην ιδιωτική (πλην κρατικοδίαιτη) πρωτοβουλία.

Αυτοί που υπέγραψαν(Σαμαράς – Βενιζέλος)τις επαίσχυντες συμφωνίες για την παραχώρηση των αεροδρομίων , του Ελληνικού , της Ελντοράντο , του T.A.P. κ.α. ( συμφωνίες που σήμερα η Ελληνική κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ , προσπάθησε και προσπαθεί να επαναδιαπραγματευθεί).

Αυτοί και οι υποστηρικτές τους , όλων των κομματικών βαθμίδων της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(διότι όλοι αυτοί ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ) , έχουν το θράσος να δείχνουν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την Ελληνική κυβέρνηση για διαπλοκή , λες και απευθύνονται σε λωτοφάγους.

Εκεί που μας χρώσταγαν, θα μας φάνε και το βόδι; Ε όχι δα!

Νίκος Μουρτασάγας

Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version