ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ν. Καβάλας | Έντονες βροχοπτώσεις με πτώση θερμοκρασίας και χιόνι

Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες ενώ οι χιονοπτώσεις μέχρι τις 22:00 θα πέσουν προοδευτικά μέχρι τα 600-800 μέτρα κατά μέσο όρο.
Εν συνεχεία η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση με τα φαινόμενα να συνεχίζουν να έχουν αξιόλογες εντάσεις και τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν έως τα μεσάνυχτα μέχρι και τα 300-400 μέτρα περίπου, τοπικά χαμηλότερα στο βόρειο-βορειοδυτικό κομμάτι του Νομού.
Μετά τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν από δυτικά προς ανατολικά όμως οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν ακόμα χαμηλότερα, τοπικά ακόμα και σε πεδινές ημιπεδινές περιοχές ενώ πρόσκαιρα ακόμη και σε παράκτια τμήματα με την πόλη της Καβάλας προς το ξημέρωμα να δέχεται πιθανότατα ασθενείς κατά βάση χιονοπτώσεις.
Προοδευτικά τα φαινόμενα μέχρι το ξημέρωμα θα έχουν αποκτήσει ασθενή και τοπικό χαρακτήρα (κυρίως στα νοτιότερα τμήματα).
Τέλος, υπάρχει πιθανότητα για εκ νέου ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στο νότιο-δυτικό κομμάτι του Νομού (γύρω από το Παγγαίο).

ΠΗΓΗ | meteokav.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version