ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ντροπιαστική η κατάσταση στην ακτή της Καλαμίτσας

Δυστυχώς η κατάσταση αυτή την στιγμή στην ακτή της Καλαμίτσας δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση προηγούμενες χρονιές…

Φέτος δεν υπάρχει καν το αναψυκτήριο, καθώς δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με τις επιχειρήσεις στην ακτή με αποτέλεσμα οι επισκέπτες της παραλίας να έχουν μαζί τους τον δικό τους εξοπλισμό για να ”απολαύσουν” τις καλοκαιρινές τους βουτιές στην δημόσια παραλία μέχρι στιγμής τουλάχιστον…

 

 

Τα παράπονα των δημοτών αλλά και των επισκεπτών από άλλες περιοχές πληθαίνουν καθημερινά με αποτελέσμα ο Δήμος Καβάλας να έχει την πιο αρνητική εικόνα στους επισκέπτες .

‘Αν και υπάρχουν προσπάθειες με δηλώσεις στελεχών να πείσουν ότι η κατάσταση στο τουριστικό κύμα αλλά και στην προσπάθεια της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ είναι σε καλά επίπεδα αυτό που προκύπτει είναι ότι αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη εικόνα δεν τιμά κανέναν και φυσικά είναι ντροπιαστική για την τουριστική εικόνα της Καβάλας.

 

Και όλα αυτά έρχονται να προσθεσούν στο γεγονός ότι η διοίκηση του Θεόδωρου Μουριάδη διατυμπάνιζε το προηγούμνεο διάστημα μετά και την συνάντηση με την ΕΤΑΔ ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για την ακτή αυτή την στιγμή δεν μπορεί καν να εξυπηρετήσει με τους απολύτως αυτονόητους κανόνες υγιεινής.

‘Οπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ του enanews.gr εκτός το ότι δεν λειτουργεί καν το αναψυκτήριο, η κατάσταση των υπόλοιπων υποδομών πραγματικά δεν αρμόζουν σε μία ευρωπαϊκή πόλη.

Τα αποδυτήρια είναι σε πραγματικά σε απελπιστική κατάσταση..

Ενώ στις τουαλέτες η μία από τις δύο δεν λειτουργεί καν ενώ η δεύτερη υπολειτουργεί..Κυριαρχούν φυσικά οι σπασμένοι νιπτήρες αλλά και η άσχημη οσμή με τους επισκέπτες να δηλώνουν ότι είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι και σίγουρα ότι δεν τους αφορά η κόντρα μεταξύ ΕΤΑΔ και Δήμου Καβάλας….

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version