ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικηφόρα… «crash test» για ΑΟΚ και Νέστο ενόψει πρεμιέρας Γ’ Εθνικής

Νικηφόρα ολοκλήρωσαν τα φιλικά του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟΚ και ο Νέστος.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη επικράτησε στο βοηθητικό γήπεδο με 2-0 επί του Μ. Α Ξηροποτάμου. Τα γκολ πέτυχαν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος στο 15` με πέναλτι και ο  Γιαλαμούδης με σουτ στο 25` αφού πρώτα έκρυψαν τη μπάλα Κεϊτά και Ρομπέρ. Στο 47` ο Κεϊτά είχε σουτ στο  οριζόντιο δοκάρι. Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος στο Α` μέρος ενώ ο Ξηροπόταμος απείλησε από το 60` και μετά, όπου είχαμε δυο εξαιρετικές αποκρούσεις του Δήμιζα σε κεφαλιά του Τσιάρα(60`) και σε σουτ του Καραγκοζίδη(65`).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Αδαμάκης, Ρομπέρ, Κεϊτά.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Τζιτζιφάκος, Βαλαβανόπουλος, Παγκάκης, Σεραντί, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Μπλιός, Χέσους και Τσακιρίδης.

Μ. Α Ξηροποτάμου: Μπόσκος, Κεχαγιάς, Κομπάζης, Τσιάρας, Γκαρακλίδης, Κυσσίδης Θ, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπερούκας, Μαυροβασίλης, Κουμπρόγλου.

 

Με 3-2 τον Άρη Αβάτου ο Νέστος

 

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Νέστος κέρδισε στο γήπεδο της Φελώνης με 3-2 τον Αρη Αβάτου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι  του Χαριτίδη. Ισοφάρισε σε 1-1 στο 36` ο Κροάτης Βέργοτς και στο 41` ο Κοτόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 55` με σουτ ο Τσανακτσόγλου ισοφάρισε σε 2-2 και πάλι ο Τσανακτσόγλου στο 80` σκόραρε για το 2-3. Ο Κρολ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version