ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικητής στο Παγκρήτιο ο Παναθηναϊκός 2-0 τον Εργοτέλη

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο, όπου επικράτησε με σκορ 2-0 του Εργοτέλη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Μπεργκ, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 40’ ο Ατζαγκούν.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 61 βαθμούς. Πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις περισσότερους από τον Ολυμπιακό που έχει δύο ματς λιγότερα, ενώ εκκρεμεί η έφεση για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» την υπόθεση-νίκη από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και στο δεύτερο μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει την εμβόλιμης αγωνιστικής που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στον αγώνα και προσπάθησε να βρει τα γκολ που θα του έδιναν τους βαθμούς της νίκης. Στο 22’ ο Πέτριτς πάσαρε στον Κλωναρίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 24’ ο Μπεργκ απώλεσε την δεύτερη ευκαιρία των «πράσινων».

Το σκορ δεν άργησε να ανοίξει. Στο 31’ ο Μπεργκ πήρε την πάσα του Κλωναρίδη και με πλασέ σκόραρε, ενώ στο 40’ ο Ατζαγκούν με δυνατό φαλτσαριστό σουτ από τα 35 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Να σημειωθεί ότι για τον Εργοτέλη ο Σαράνοφ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 36’ από τον Καβουσάκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε και ο Παναθηναϊκός είχε λιγοστές καλές στιγμές για να σκοράρει εκ νέου, αφού δεν έψαξε πολύ το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 61’ ο Ατζαγκούν πήρε πάσα από τον Πέτριτς, αλλά επέλεξε να σουτάρει χωρίς να βάλει δύναμη, ενώ στο 88’ ο Νίνης με σουτ ανάγκασε τον Καβουσάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 31′ Μπεργκ, 40′ Ατζαγκούν

Κίτρινες κάρτες:
Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


Εργοτέλης:
Σαράνοφ (37′ Καβουσάκης), Ρέντζας, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ουλά, Χαλκιαδάκης (67′ Ολαϊτάν), Σολάρι (57′ Τζίλας).

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Δώνης (86′ Νίνης), Λαγός (79′ Μέντες), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (55′ Μαυρίας), Μπεργκ, Πέτριτς.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version