ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικητής στη Λάρισα ο Ολυμπιακός | 3-0 τον Τύρναβο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Τυρνάβου στη Λάρισα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπενίτες (2’, 26’), ενώ στο 85’ σκόραρε και ο Μιλιβόγιεβιτς που αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό. Μετά από περίπου ένα χρόνο έπαιξε με την φανέλα του Ολυμπιακού και ο Ολαϊτάν.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με πλασέ του Μπενίτες, ενώ είχε ακόμα δύο καλές φάσεις από εκτέλεση φάουλ του Πελέ και από προσπάθεια του Διαμαντάκου.

Στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν αρκετές φάσεις, ενώ ο Ολυμπιακός έγινε πιο κινητικός από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Ολαϊτάν. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 85’ με σουτ του Μιλιβόγεβιτς, μετά τη σέντρα του Ντουρμάζ.

Γκολ: 3′, 26′ Μπενίτες, 85′ Μιλιβόγιεβιτς

Κίτρινες κάρτες: Γεωργίου

Τύρναβος: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Στεργιανός, Ντατίδης (46′ Μιλουτίνοβιτς), Ιβανίδης, Παπασάββας (68′ Αλεξίου), Ότα (46′ Σολφερίνο), Γεωργίου, Μουσά.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Γιαννούλης, Σιόβας, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Πελέ (62′ Φορτούνης), Γκαζαριάν (72′ Μιλιβόγιεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62′ Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version