ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεολαία ΑΝΕΛ | Συμμετοχή Της Νεολαίας Στην Κοπή Της πρωτοχρονιάτικης Πίτας Της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε την τιμή να συμμετέχει για μία ακόμη φορά, μετά από πρόσκληση, στην εκδήλωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σαββάτο 28/01/2017.

Τη Νεολαία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Καράμπελας, η Υπεύθυνη οργανώσεων Αττικής Φιλιώ Κομματά, ο Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Μιχάλης Παπαδημητρίου και το μέλος του τομέα παιδείας Δρακάτου Θεοδώρα. Μαζί τους και ο διευθυντής του γραφείου του Γραμματέα Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αλέξανδρος Γεωργίου.

Σε μία περίοδο, κατά την οποία οι προκλήσεις των Αλβανών σε βάρος της Εθνικής Ελληνικής μειονότητας συνεχίζονται, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστηρίζει σθεναρά τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων αδελφών μας στη Βόρειο Ήπειρο. Είναι πάντοτε υπέρμαχος της πολιτιστικής τους αυτονομίας, ιδίως όσον αφορά την παιδεία και τις θρησκευτικές ελευθερίες, ενώ παρακολουθεί στενά και όλα τα άλλα ζητήματα όπως το περιουσιακό. Φροντίζουμε ώστε να υπάρχει  πρωτογενής και συνεχής ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν ένα κομμάτι του Ελληνισμού, που τα προηγούμενα χρόνια δεν τύγχανε της στήριξης που όφειλε να του προσφέρει το μητροπολιτικό Ελληνικό κράτος.

Οι Έλληνες ομογενείς της Βορείου Ηπείρου είναι γηγενείς πληθυσμοί, με ιστορική, θρησκευτική και πολιτιστική συνέχεια χιλιάδων ετών και η στήριξή τους, είναι ενταγμένη στην ενιαία, εθνική στρατηγική που ακολουθεί η Πατρίδα μας. Η ελληνικότητά τους είναι αυταπόδεικτη και αδιαμφισβήτητη και τα δικαιώματά τους οφείλουμε να τα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version