ΕΚΛΟΓΕΣ

Να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό

«Δεν μπαίνουμε σε καμία συζήτηση για ιδιωτικοποίηση των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης», δήλωσε κατηγορηματικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών με θέμα τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης του νερού, που έγινε την περασμένη Τετάρτη 23 Απριλίου στον πολυχώρο «Σήματα Καπνού».

«Είμαστε ενάντια σε κάθε σκέψη οι δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης να απαξιωθούν και να ξεπουληθούν σε μεγάλα συμφέροντα.

Θέλουμε να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό και να έχουν όλοι οι κάτοικοι πρόσβαση σε φθηνό και καθαρό νερό.

Να διατηρηθούν τα δίκτυα και οι φορείς εκμετάλλευσης υπό δημόσιο έλεγχο.

Η ΔΕΥΑΚ πρέπει να διατηρηθεί ως δημοτική επιχείρηση και να συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα την καθημερινή και απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των δημοτών σε καθαρό – φθηνό νερό.

Πρέπει η ΔΕΥΑΚ να λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Πρέπει να παρέχονται οι υπηρεσίες της και στον πιο απομακρυσμένο δημότη του δήμου μας.

Εμείς μέσα από διαβούλευση με τους εργαζομένους, θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, είτε σε έλλειψη προσωπικού είτε σε μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να πετύχουμε άμεση θετική παρέμβαση στην καθημερινότητα του δημότη. Μέσα από τη σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων και των αναγκών των δημοτών, να προγραμματίσουμε με ρεαλισμό τη λύση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν ή θα προκύψουν».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version