ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νίκος Παναγιωτίδης | Τα οικονομικά θέματα “καίνε” την Ένωση Στρατιωτικών ΑΜ-Θ

Στα οικονομικά θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς επανέρχεται με έγγραφο του ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) με αφορμή και την πρόσφατη τοποθέτηση επί των θεμάτων αυτών, του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Απευθυνόμενος στους Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και στους Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων σημειώνει ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που υφίσταται το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, από Κυβερνητικούς αξιωματούχους.

“Αποτελεί πάγια τακτική πλέον η χρησιμοποίηση των ΕΔ σε κάθε έκτακτη κατάσταση που βιώνει η χώρα, η επιτυχημένη εμπλοκή τους ανεξαρτήτως του κόστους που θα επωμιστούν, η δημόσια αποθέωση αυτών, τόσο από την Πολιτική όσο και από την Στρατιωτική μας ηγεσία για τη δημιουργία εντυπώσεων και τέλος, η σιωπηρή και πλήρη απαξίωση του προσωπικού αυτού, η υποβάθμιση του απόηχου των υπηρεσιών που έχει παράσχει αλλά δυστυχώς και η στέρηση θεσμοθετημένων δικαιωμάτων τους” αναφέρει ο κος Παναγιωτίδης.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version