LIFESTYLE

Νίκος Κουρκούλης | «Όσοι λένε ότι χωρίζουμε με την Κέλυ Κελεκίδου, είναι για μπουνιές»

Στα πολλαπλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να περνά σοβαρή κρίση στο γάμο του με την Κέλυ Κελεκίδου απάντησε ο Νίκος Κουρκούλης, βάζοντας στη θέση τους όσους λένε ότι χωρίζει.

Ο τραγουδιστής, άφησε μέσα από τα λεγόμενα του να υπονοηθεί ότι ο γάμος του πέρασε μια κρίση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πει τι έχει συμβεί:

«Δεν μπορώ να σου πω τι έχει γίνει στο σπίτι μου.  Τα του σπιτιού μας, είναι του σπιτιού μας. Το τι κάνω εγώ με τη γυναίκα μου, είναι δικό μου θέμα και όχι τον κόσμο στην τηλεόραση».
Μάλιστα πρόσθεσε, πως «αυτοί που γράφουν αυτά τα πράγματα, είναι για μπουνιές. Αφού έχεις το θάρρος για να γράψεις το τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι, πρέπει είτε να είσαι μέσα στο σπίτι, είτε να έχεις πληροφορίες και να πάρεις το θάρρος να τηλεφωνήσεις σε έναν από τους δυο».
Τόνισε δε, πως το πιο ενοχλητικό, είναι ότι «υπάρχει κι ένα παιδί, το οποίο είναι μικρό αλλά δεν είναι χαζό. Αλλά μπορεί κάποια στιγμή να πάρει κάτι το αυτί του από άλλα παιδάκια. Είναι ειλικρινά τραγικό».
Ξεκαθάρισε ακόμα, πως δεν αντιδρά σε όλ΄αυτά, αφού «τέτοιου είδους δημοσιεύματα και φυλλάδες αναζητάνε την αντίδραση σου για να μπορέσουν να επεκτείνουν περισσότερο το θέμα. Έχω σημαντικότερα πράγματα από το να ασχολούμαι με άτομα που δεν με αφορούν».
Στο τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κέλυ Κελεκίδου, λέγοντας:
«Με τις γυναίκες μου έχω ζήσει πολλές και όμορφες στιγμές, πολλές περισσότερες από τις άσχημες. Θέλουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί και το σκεφτόμαστε. Το θέλουμε κι εμείς αλλά και ο γιος μας ο Θάνος».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version