ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε η Κέρκυρα, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Με γκολ του Ναγιάρ στο 48ο λεπτό η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τον Αστέρα Τρίπολης. Στο 16’ ο Γιαννιώτας βρήκε τον Μάσα αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι, όμως το πλασέ πέρασε άουτ. Στο 30’ ο Κόντος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοσίσκι, ενώ εννέα λεπτά μετά ο Ναγιάρ προειδοποίησε την εστία των Αρκάδων.

Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ ο Ναγιάρ δοκίμασε το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Αστέρα. Στο 54’ ο Κόντος πέρασε όλη την άμυνα των Αρκάδων, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον Κοσίσκι.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 62′ ο Αστέρας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Σετκούς απέκρουσε εντυπωσιακά τη δυνατή κεφαλιά του Μπαράλες, ενώ η Κέρκυρα απάντησε στο 66′ με τον Ναγιάρ. Στο 74′ και πάλι ο Ναγιάρ δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με κοντινή κεφαλιά του Σανκαρέ.

Στο 87′ ο Ρόχας βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κοσίσκι, ενώ στο 89′ ο Αστέρας έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μπακασέτα και Μπαράλες!

Ο Ρόχας απείλησε εκ νέου στο 90′ για την Κέρκυρα, ενώ οι τελευταίες ευκαιρίες χάθηκαν στις καθυστερήσεις με τον Μπακασέτα του Αστέρα Τρίπολης να είναι δύο φορές πρωταγωνιστής.

Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Novasports1)

Γκολ: 48′ Ναγιάρ

Κίτρινες κάρτες:
Γκόμες – Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες

Κόκκινες κάρτες:


Κέρκυρα (Γρηγορίου):
Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος (87′ Ρόχας), Κοντός, Χαβίτο, Καϊκούτ (64′ Μαρκόφσκι), Ζόρμπας (83′ Κρητικός).

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Κοσίσκι, Λούι, Σανκαρέ, Τσοκάνης (79′ Μουνάφο), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (86′ Μπακασέτας), Τιε Μπι (46′ Ρόλε), Μάσα, Φερνάντες, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version