ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέστος Χρυσούπολης | Σύσσωμη παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου

Ακόμη ένα περιπετειώδες καλοκαίρι περιμένει τον Νέστο Χρυσούπολης.

Μετά την παραίτηση του προέδρου του Νέστου Χρυσούπολης, Σάββα Λαζαρίδη, πριν από λίγες ημέρες, εχθές εκδόθηκε ανακοίνωση για την σύσσωμη παραίτηση του ΔΣ της ομάδας.

Οι άνθρωποι του ΔΣ απογοητεύτηκαν από την απουσία των φίλων-μελών του συλλόγου στις γενικές συνελεύσεις με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την απομάκρυνση τους από την διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας πως ο δικός τους κύκλος έκλεισε και ένας νέος κύκλος επιβάλλεται να ανοίξει στα διοικητικά του Νέστου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας κ. Λαζαρίδη Σάββα αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθεί στηρίζοντας την απόφαση του.

Κατανοούμε τον προβληματισμό όλων των φιλάθλων της ομάδος για το μέλλον του Συλλόγου , κατανοούμε τον προβληματισμό όλων των κατοίκων της επαρχίας Νέστου για το υγειονομικό και κατ επέκταση οικονομικό ζήτημα που βιώνουμε όλοι σήμερα , θεωρούμε όμως αδιανόητη την επιδεικτική αποχή και απο τις δυο Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου των φίλων και μελών της ομάδας. Μιας ομάδας που την τελευταία πενταετία , τουλάχιστον , γιγαντώθηκε και προέβαλε την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα .

Όλοι εμείς τα μέλη του ΔΣ που υπηρετήσαμε τον Σύλλογο μας θεωρούμε ότι ο κύκλος μας εκλεισε και ένας νέος κύκλος πρέπει να ανοίξει . Θα λέγαμε καλύτερα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανοίξει.»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version