ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέστος- Τρίκαλα 3-0 | Ασταμάτητο τρένο με 5 στα 5

Ο Νέστος τα πήρε όλα και έφυγε για διακοπές. Σήκωσε και το Σουπερ Καπ, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Αιγίνιο.

Κέρδισε με 3-0 τα Τρίκαλα και πανάξια έκανε το 5 στα 5.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, παρά το γεγονός ότι έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες, πήρε μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες έβγαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και στο τέλος αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους του Νέστου, που βρέθηκαν και στο Αιγίνιο.

Οι του Νέστου διανύουν την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία τους, καθώς έχουν γεμίσει… τίτλους. Κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Καβάλας, στη συνέχεια πήραν το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ εξασφάλισαν μέσω των μπαράζ την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική. Και στο τελευταίο ματς της χρονιάς, κατόρθωσαν να νικήσουν τα Τρίκαλα, και να προσθέσουν και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών στη συλλογή τους.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από υψηλή θερμοκρασία, ενώ φίλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο του Αιγινίου. Ο Νέστος μπήκε δυνατά, όπως συνηθίζει, στο ματς και στο 2’ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Τρικάλων και ο Χασάνογλου έκανε το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν κι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά και οι Καβαλιώτες έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Παυλακάκης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Νέστο με δέκα παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Καβάλας έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε στο 53’ να πετύχει το 2-0, όταν από κόρνερ του Δεσύλλα, ο Στέρεφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα Τρίκαλα δεν έδειχναν ικανά να αντιδράσουν. Στο 62’ ο Νέστος που ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι σημείωσε και τρίτο γκολ, καθώς ο Κούτεφ με πλασέ έγραψε το 3-0. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα της Χρυσούπολης να πανηγυρίζει έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης έναν ακόμα τίτλο φέτος.

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Στέρεφ, Παυλακάκης , Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου (77’ Τσέκος), Μαχαιρούδης (46’ Μανούκος), Κούτεφ, Δεσύλλας, Γκατζολάρι

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος (11’ Παπαευθυμίου Π.), Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή (68’ Μηνάς), Καμπλιώνης, Σπάσιτς (46’ Πέντσας), Σαχινίδης, Κέρι, Μοσχάκης.

*Δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα

Νίκος Καραμπετάκης: « Ζούμε απίστευτες στιγμές. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο μας, που ήταν δίπλα μας, για μια ακόμη φορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλους. Είμαστε… τρελαμένοι, αυτή τη στιγμή».

*Κυριάκος Τσαντίδης: « Αυτό που έγινε δεν το περιμέναμε. Ηταν το κερασάκι στην τούρτα.  Όλα καλά, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Ξεκινάμε το καινούριο χρόνο με πολύ μεγαλύτερα όνειρα».

*Αντώνης Τρέχας: « Νομίζω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη ομάδα στην Ελλάδα, από αυτό που έκανε ο Νέστος. Μπράβο στο παλικάρια, μπράβο στον προπονητή, μπράβο σε όλους».

*Μπάμπης Ευσταθιάδης( πρόεδρος ΕΠΣΚ): « Τα έκανε όλα φέτος ο Νέστος. Συγχαρητήρια σε όλους. Καλή επιτυχία στη Γ` Εθνική. Πάντα να έχουν νίκες».

*Αντώνης Μαχαιρούδης: « Ζούμε στιγμές μοναδικές. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πράγματα. Μέσα σε μια χρονιά, τα έχουμε πάρει όλα. Τώρα θα παίξουμε με τη… Μπαρτσελόνα».

*Ακης Καραβελίδης: « Τρελά πράγματα φέτος για την ομάδα του Νέστου. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους.

Στη διοίκηση, στον κ. Τσαντίδη, στον προπονητή, στους παίκτες, στον κόσμο».

*Κώστας Μανούκος: « Για μας τελείωσε μια ονειρική χρονιά μ` ένα ασύλληπτο κύπελλο. Κερδίσαμε μια ομάδα που έχει ανέβει στη Β` Εθνική. Μάλιστα με ευρύ σκορ και με 10 παίκτες από το 45`. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Μπράβο σε όλους. Ζήσαμε κάτι το καταπληκτικό».

*Δεσύλλας: « Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Νεστάρα, μόνο».

*Γαμβρέλης: « Το μόνο που έχω να πω, είναι 42 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτό τα λέει όλα. Φτάσαμε μέχρι εδώ με το παραπάνω. Παίξαμε με 10 παίκτες. Ευχαριστούμε όλους».

Θεόδωρος Σιαματάς: « Αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν συγκλονιστικό. Οι πιο δύσπιστοι φίλαθλοι στην Καβάλα, όχι στη Χρυσούπολη, πρέπει τώρα να άλλαξαν γνώμη. Αυτό που έλεγαν ότι είμαστε μόνο για ομάδες του τοπικού. Παίξαμε με μια ομάδα που ανέβηκε στη Β` Εθνική, μάλιστα με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Παίξαμε για τον συμπαίκτη μας, τον Άγγελο Παυλακάκη. Το 1-0 το κάναμε με 10 παίκτες, 3-0. Ανταμείφτηκαν οι κόποι της χρονιάς. Διεκδικήσαμε ότι υπήρχε και το κατακτήσαμε. Ευχαριστούμε τους πάντες, που ήταν δίπλα μας».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version