Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέστος-Α.Ο.Καβάλα 2-2 | Mοιράστηκαν βαθμούς, γκολ και…ξύλο!

image_print

Ντέρμπι με τα όλα του! Τέσσερα γκολ, δύο αποβολές, αρκετό ξύλο και στο τέλος και οι δύο δυσαρεστημένοι αφού η ισοπαλία μάλλον δεν βόλεψε κανέναν τους…

Ο ΑΟΚ δύο φορές πήρε κεφάλι στο σκορ, όμως ο Νέστος και τις δύο φορές έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και με λίγες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ήρθε τελικά το γκολ του Φραγκούλη για το 2-2 που μάλλον δεν είναι κακό αποτέλεσμα για το Νέστο που μπορεί να βρει τρεις βαθμούς που θέλει στα ματς που απομένουν για να παραμείνει στην κατηγορία.

  • Στο 19` από φάουλ του Γ. Παπαδόπουλος(θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε), με αυτογκόλ ο Ναουμίδης το 0-1.
  • Στο 43` από Λαδάκη και Φεράρι, ο Αρετάς με σουτ το γκολ  για το 1-1.
  • Στο 44` ο Κέρθι με σουτ αιφνιδιάζει τον Αθανασίου για το 1-2.
  • Στο 70` από ωραία σέντρα του Φεράρι ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ Τάσος Φραγκούλης με κεφαλιά το 2-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Νέστος:  Αθανασίου, Αϊβάζογλου, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φεράρι 88` Φαμπιόλ, Τσάκωνας 82` Παπαδόπουλος, Κρολ 73` Βέρα, Γκουτσίδης, Αρετάς 59` Κοβάτσης.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης, Λυμπεράκης, Παυλίδης, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος 80` Περσίδης, Κέρθι, Πάλλας 81` Μπλιός, Θωμαϊδης 85` Σέχου, Ξόμπλιος.

Ένταση μετά το τέλος

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα  σε Γκουτσίδη και Σέχου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη για λίγα λεπτά.Στο τέλος στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλε με κόκκινη κάρτα Σέχου και Γκουτσίδη που είχαν ξεκινήσει τη διαμάχη τους στη διάρκεια του αγώνα, από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο υψηλόσωμος παίκτης του ΑΟΚ.

Γ` Εθνική αποτελέσματα

Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 4-2

ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 2-0

Άρης Αβάτου – Μ. Αλ. Ξηροποτάμου  4-1

Αετός Ορφανού – Ελπίς Σκουτάρεως  1-5

Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καβάλα   2-2

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλ. Καρπερής  1-0

 Βαθμολογία

  1. Απόλλων Παραλιμνίου 45 37-11

 

  1. Ελπίδα Σκουτάρεως 38 29-15

 

  1. Αετός Ορφανού 36 31-23

 

  1. ΑΟ Καβάλα 34 28-17

 

  1. Άρης Αβάτου 28 20-14

 

  1. Νέστος Χρυσούπολης 28 20-13

 

  1. Ορφέας Ξάνθης 25 22-21

 

  1. ΑΕ Διδυμοτείχου 24 16-22

 

  1. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 21 16-26

 

  1. Δόξα Προσκυνητών 16 18-31

 

  1. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 13 10-33

 

  1. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 9 12-33
Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέστος Χρυσούπολης: Κρατά τον κορμό του και ενισχύεται δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν

image_print

Μεθοδικά συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νέστος Χρυσούπολης, προχωρώντας τόσο σε σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της περσινής επιτυχημένης πορείας, όσο και σε μεταγραφικές κινήσεις που ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ.

Στην ομάδα της Χρυσούπολης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Αστράς, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα. Ο Αστράς αποτέλεσε σημείο αναφοράς κάτω από τα δοκάρια την περασμένη χρονιά, πραγματοποιώντας καθοριστικές επεμβάσεις και ξεχωρίζοντας για την ηγετική του παρουσία, το πάθος και την αγωνιστικότητά του. Η παραμονή του θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που εκφράζουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του συλλόγου.

Στον βασικό κορμό του Νέστου θα συνεχίσει να ανήκει και ο Βασίλης Κωστίκας. Η διοίκηση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας, προσφέροντας σταθερότητα, πάθος και συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, ο Νέστος προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Νέο μέλος της ομάδας είναι ο Αντώνης Τριμμάτης, ποδοσφαιριστής με πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες. Στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες ιστορικών συλλόγων όπως ο Ατρόμητος, ο Εθνικός, το Αιγάλεω, η Παναχαϊκή, η ΑΕΛ και η Ελλάς Σύρου, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία και η ποιότητά του θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της νέας περιόδου.

Στη Χρυσούπολη θα αγωνίζεται και ο Κώστας Μπαλτάς, ο οποίος αποκτήθηκε μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε για τη σταθερότητα και την αγωνιστικότητά του, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στα Μετέωρα, τον Π.Ο. Φήκης και τον Πιερικό, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες από απαιτητικά πρωταθλήματα.

Με τις δύο ανανεώσεις και τις ισάριθμες μεταγραφές, ο Νέστος Χρυσούπολης δείχνει ξεκάθαρα ότι επιδιώκει να διατηρήσει τον βασικό κορμό που τον οδήγησε στην επιτυχία, προσθέτοντας παράλληλα ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβρο: Νέο γήπεδο 8×8 ανακοινώθηκε για το Τυχερό

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Χρήστος Δερμεντζόπουλος κατά την επίσκεψή τους στο Τυχερό Έβρου.
image_print

Την κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 8×8 στο Τυχερό Έβρου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μαζί με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έργο αποσκοπεί στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς χώρου άθλησης για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής, καλύπτοντας μια ανάγκη της τοπικής κοινωνίας.

Όπως αναφέρεται, η κατασκευή του γηπέδου προχωρά έπειτα από πρόταση του κ. Δερμεντζόπουλου προς τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, η οποία παρουσιάστηκε κατά την προηγούμενη επίσκεψη του κ. Βρούτση στο Τυχερό και στη συνέχεια ωρίμασε, οδηγώντας στη σημερινή ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους στον Έβρο, ο κ. Βρούτσης και ο κ. Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκαν επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο, όπου ενημερώθηκαν για τις ανάγκες των υποδομών και συζήτησαν με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και της ΕΠΣ Έβρου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δερμεντζόπουλος χαρακτήρισε την ανακοίνωση για το νέο γήπεδο ιδιαίτερα σημαντική για το Τυχερό, ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για τη συνεργασία και υποστήριξε ότι το έργο θα συμβάλει στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τη νέα γενιά του Έβρου.

DNews Widget
Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΚ: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα με Κυριαλάνη και Λύρατζη

image_print

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Καβάλα το μεσημέρι της Πέμπτης, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «Αργοναύτες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ Θανάση Κυριαλάνη, αλλά και του νεαρού αμυντικού Ευθύμη Λύρατζη, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό τους με συνδυασμό εμπειρίας και επένδυσης στο μέλλον.

Ο 26χρονος Θανάσης Κυριαλάνης αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έχει πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας U17. Στην πορεία της καριέρας του φόρεσε τις φανέλες των ΠΑΟΚ U20, Εργοτέλη, Νίκης Βόλου, Αγροτικού Αστέρα, Πανθρακικού, Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΣ Κόρινθος, ενώ διαθέτει και εμπειρία από το κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ερμή Αραδίππου. Η διοίκηση του ΑΟΚ τον καλωσόρισε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα αποτελέσει σημαντική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Παράλληλα, η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε την ένταξη του Ευθύμη Λύρατζη, ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου αμυντικού, γεννημένου στις 15 Οκτωβρίου 2008 στην Καβάλα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν από το 2021, έχοντας προηγουμένως περάσει από τη Δόξα Ρετζικίου. Η απόκτησή του εντάσσεται στη φιλοσοφία του συλλόγου να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική και να τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν σε υψηλό επίπεδο.

Με τις δύο αυτές προσθήκες, ο ΑΟΚ ενισχύει τόσο το παρόν όσο και το μέλλον του, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν έμπειρο αμυντικό και έναν εξελίξιμο νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς συνεχίζεται η στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en