ΚΑΒΑΛΑ

Νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας ο Γιώργος Γραμμένος (video)

Με το ποσοστό συμμετοχής των εγγεγραμμένων δικηγόρων να ξεπερνάει το 86% (86,59% για την ακρίβεια) διεξήχθησαν την Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας -ο οποίος θα διαδεχτεί, από την 1η Ιανουαρίου του 2018, τον απερχόμενο πρόεδρο Αθανάσιο Αθανασίου).

Νικητής αναδείχτηκε ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, ο οποίος κέρδισε με 30 ψήφους διαφορά τον αντίπαλό του Ηλία Μπαχάρη. Αναλυτικά:

 

Εγγεγραμμένοι 328 (352 στις προηγούμενες εκλογές)
Ψήφισαν 284
Άυρα-Λευκά 22
Έγκυρα 262
Γιώργος Γραμμένος 146 55,73%
Ηλίας Μπαχάρης 116 44,27%

 

Στις δηλώσεις τους, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, τόσο οι 2 υποψήφιοι όσο και ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκαν στα σημαντικότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος των δικηγόρων, με το σπουδαιότερο από αυτά να είναι το ασφαλιστικό.

Ομαλά και με υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου στις Σέρρες με επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, ο οποίος όπως δήλωσε στο Ena Channel θα συνεχίσει να θέτει το θέμα της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων και να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες εργασίας για τον νομικό κόσμο των Σερρών .

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version