Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέοι υποψήφιοι απο την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ»
Πρόκειται για την Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Νικ. Ηλιούδη.

Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου

«Με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Τριανταφυλλιάς Διαμαντοπούλου στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας.
Η Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και τελείωσε το σχολείο στην Κατερίνη, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Χειρουργός Οδοντίατρος και μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Οδοντιατρική & Στοματική Αποκατάσταση, στην εμφυτευματολογία, και στην ομοιοπαθητική ιατρική. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, σε ερευνητικά επιστημονικά προγράμματα και έχει δώσει διαλέξεις πάνω σε θέματα της εξειδίκευσής της. Επίσης αρθρογραφεί σε ΜΜΕ και συμμετέχει σε δημόσιες ομιλίες, συζητήσεις και ομάδες. Διατηρεί κοινωνική δράση σε πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους, και σωματεία όπου και δραστηριοποιείται με έντονη συμμετοχή και ευδοκίμηση των προσπαθειών της, καθώς και ιδιαίτερη αποδοχή από συναδέλφους και συμπολίτες της. Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά. Την καλωσορίζουμε, την ευχαριστούμε για την συμμετοχή της στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Γιάννης Νικ. Ηλιούδης

«Με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Γιάννη Ηλιούδη στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας. Ο Γιάννης Νικ. Ηλιούδης είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής ΑΠΘ και διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει υπηρετήσει ως φιλόλογος σε Γυμνάσια και Λύκεια του ν.Λάρισας. Διετέλεσε προϊστάμενος των Γενικών Αρχείων του Κράτους(ν. Λάρισας),σύμβουλος Φιλολόγων Τρικάλων, Μαγνησίας και Λάρισας, μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων και Νομαρχιακών Επιτροπών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Έλαβε μέρος με ανακοίνωση σε τοπικά, πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και δημοσίευσε άρθρα και μελέτες σε εφημερίδες και περιοδικά.Δίδαξε επί πλέον στη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα Φιλολογίας του ΔΠΘ,όπου εξελέγη ομόφωνα επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
Τον καλωσορίζουμε, τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή του στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Δελτία Τύπου

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σοκ με νεκρό άνδρα ο οποίος σκοτώθηκε από φωτοβολίδα την Καθαρά Δευτέρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας από τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδικοχαμένος νεαρός μαζί με φίλους του παρακολουθούσαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η γιορτή ,οι φίλοι πήγαν για διασκέδαση στον κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου όταν μια ναυτική φωτοβολίδα που έφερε κάποιος από την ευρύτερη παρέα εξερράγη και καρφώθηκε στο σώμα του Μανώλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου λίγη ώρα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε στην κοιλιακή χώρα . Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για κακή χρήση μιας φωτοβολίδας – λάμψης η οποία εξερράγη με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία στον 33χρονο.

Η μητέρα του 33χρονου έσπευσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν τα κατάφεραν να κρατήσουν τον γιο της στη ζωή.

Γιάννης Γ.

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καταγγελίες για περιστατικά βίας από γονείς σε εκπαιδευτικούς!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες από εκπαιδευτικούς για περιστατικά βίας από γονείς (!) επειδή διαφωνούν με τις βαθμολογίες των παιδιών τους.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας Ελένη Σακαλή στην proini

Τα περιστατικά βίας τα οποία αντιμετωπίζουμε, τα περιγράφουμε στην ανακοίνωση μας. Δεν μπορούμε να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι. Είναι περιστατικά τα οποία γίνονται συνήθως στο διάλειμμα. Οι μαθητές μαλώνουν μεταξύ τους, τσακώνονται και χτυπιούνται μεταξύ τους. Υπάρχουν φραστικές επιθέσεις αλλά υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις των γονέων απέναντι στους εκπαιδευτικούς. Οι αιτίες είναι πολλές. Κυρίως οι γονείς νομίζουνε ότι οι εκπαιδευτικοί δεν επιτελούν το έργο τους όπως πρέπει. Αυτό αφορά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν. Νομίζουν ότι τα παιδιά τους αξίζουν περισσότερο και επιτίθενται φραστικά τους εκπαιδευτικούς.

Για το θέμα μίλησε και το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Νεκτάριος Κορδής στο enanews.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en