ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέες επαφές με την Εγνατία Α.Ε. για το πάρκινγκ του Νοσοκομείου Καβάλας

Νέες επαφές είχε σήμερα η διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας με τους επικεφαλείς της Εγνατίας Α.Ε. που ανέλαβε να εξετάσει αλλά και να επικαιροποιήσει την υφιστάμενη μελέτη για την δημιουργία νέου χώρου πάρκινγκ πέριξ του νοσοκομείου Καβάλας. Για το λόγο αυτό τον διοικητή του νοσοκομείου επεσκέφθησαν σήμερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εγνατία Α.Ε. όπως ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Σκόδρας και Κελαιδάκης.

Ο κ. Κοπατσάρης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί κοινή συνισταμένη στις επαφές και θα μπορέσει το έργο να προχωρήσει.

Από την πλευρά του ο κ. Σκόδρας εξήγησε πως η Εγνατία Α.Ε. λειτουργεί και ως τεχνικός σύμβουλος και ως τέτοιος είναι σε θέση να επικαιροποιήσει την υπάρχουσα μελέτη εξετάζοντας όμως όλες τις εναλλακτικές δυνατότητες για την μείωση του κόστους του έργου το οποίο από την αρχική μελέτη αποτιμάται σε 18 χιλιάδες ευρω ανά θέση σταθμευσης όπου αν υπολογιστεί ότι στόχος είναι η δημιουργία 100 νέων θέσεων τότε το έργο έχει απαγορευτικό κόστος για να χρηματοδοτηθεί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version