ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέα συνάντηση του δημάρχου Νέστου με τον περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Παυλίδη, στην Κομοτηνή, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, Κ. Παπαθεοδώρου, προκειμένου να εκθέσει τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα έργα της γεωθερμίας, του κόμβου των σφαγείων και του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης. Ο περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ., αντιλαμβανόμενος την ανησυχία του δημάρχου Νέστου, προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να συνεχιστούν ομαλά τα προαναφερθέντα έργα.

Την ίδια μέρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση των μαθητών του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης «Το καπηλειό της κυρα-Μάρως» και μετά το τέλος συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για την άρτια παράσταση που παρουσίασαν.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου), Ν. Γαβριηλίδη, τους εργολάβους των έργων του βιολογικού καθαρισμού που εκτελεί η επιχείρηση και με τους επιβλέποντες μηχανικούς, με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία των έργων.

Το μεσημέρι παρακολούθησε τον τελικό αγώνα του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεταξύ των ομάδων του Νέστου Χρυσούπολης και της Α.Ε. Καβάλας στο δημοτικό στάδιο Καβάλας «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ». Το παιχνίδι παρακολούθησαν και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης, που πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη με σκορ 5-0 και την κατάκτηση του τροπαίου. Ο δήμαρχος έκανε την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας της Χρυσούπολης, Κώστα Μανούκο.

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 παρέστη στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΙΑ.Α.ΜΑ.Θ. στην Κομοτηνή, στην οποία συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου Νέστου στο Δήμο Ξάνθης. Έγινε ουσιαστικός και έντονος διάλογος, ενώ δόθηκε η διαβεβαίωση, πως αφού υπογραφούν οι σχετικές προγραμματικές συμβάσεις, οι Δήμοι Ξάνθης και Τοπείρου θα δεχτούν τα απορρίμματα του Δήμου Νέστου έναντι αντιτίμου.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, τέλος, ο δήμαρχος Νέστου με τους αντιδημάρχους, κ.κ. Παπαθεοδώρου και Παναγιωτίδη και μηχανικούς-μελετητές, περιηγήθηκαν στη Χρυσούπολη και την Κεραμωτή, καταγράφοντας προβλήματα και προτάσεις για έργα που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπισή τους, όπως αντιπλημμυρικά, ασφαλτοστρώσεις, αναπλάσεις πλατειών, κατασκευή πεζοδρομίων, αξιοποίηση παλιών κοιμητηρίων. Πολλά από αυτά τα έργα, θα συμπεριληφθούν στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νέστου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version