ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα επιτυχία για την Ξάνθη | Νίκη με 2-1 στη Λιβαδειά

Στη Λιβαδειά ήταν μόλις η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη, ωστόσο, πέρα για πέρα σημαντική, μια και οι ακρίτες έφτασαν τους 31 βαθμούς και είναι πλέον κοντά στην πεντάδα. Ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το τρίποντο και φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός υπό το βλέμμα Πουλίδο κατέστη ανέφικτο να τσιμπήσει έστω τον βαθμό, μένοντας από το 39′ με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του Ζίτο. Οι Βοιωτοί, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Γιάννης Στάθης, πάλεψαν για να πάρουν κάτι θετικό, ισοφάρισε με τον Βούκσεβιτς, αλλά ο Καπετάνος με εξαιρετικό πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ξανθιώτες και εντέλει τη νίκη.
Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-2 (Novasports 2)

Γκολ: 29′ Γκομσί (Ξάνθη), 49′ Βούκσεβιτς (Λεβαδειακός), 59′ Καπετάνος (Ξάνθη)

Κίτρινες κάρτες: Πίντερ, Τομάς, Μιλιάζες – Βάλτερ, Κλέιτον, Φλίσκας, Λουσέρο, Σολτάνι

Κόκκινες κάρτες: 39′ Ζίτο

Λεβαδειακός:
Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Ζιτο, Βούκσεβιτς, Τομας, Σοτέλο (73′ Κατίδης), Πίντερ (56” Γκόμεζ), Μιλοσάβλιεφ (51′ Γιακουμάκης), Μιλιάζες, Μπουσταμάντε.

Ξάνθη:
Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Βάλτερ (57′ Λουσέρο), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας (46′ Παπαστεριανός), Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος (70′ Σολτάνι), Μπέλιτς.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version