ΚΑΒΑΛΑ

Μ. Καπέτης | Σύντομα ανακοίνωση της παράταξης μας για τα θέματα ΕΤΑΔ- π. Νοσοκομείου

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Μιχάλης Καπέτης, συνεργάτης του Μάκη Παπαδόπουλου, ρωτήθηκε για τη στάση της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» σχετικά με τις διεκδικήσεις του δήμου για την παραχώρηση των γνωστών ακινήτων.  Ειδικότερα, στο ερώτημα τι θα πρέπει να γίνει στο εξής εκ μέρους της δημοτικής αρχής αναφορικά με τα θέματα της ακτής Καλαμίτσα, το παλιό δικαστήριο και το παλιό νοσοκομείο, ο Μιχάλης Καπέτης επεσήμανε: «Για την ακίνητη περιουσία που διεκδικεί ο δήμος Καβάλας από το δημόσιο θα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο.

Εάν χρειαζόμαστε όντως την περιουσία και πως σκοπεύουμε να την αξιοποιήσουμε. Επειδή τα ακίνητα είναι αρκετά θα πρέπει να γνωστοποιήσουμε τι ακριβώς σκοπεύουμε να τα κάνουμε μέσω επεξεργασμένης πρότασης. Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει προ 2,5 ετών από την παρούσα διοίκηση και πριν αρκετών χρόνων από την προηγούμενη διοίκηση. Έτσι, ζητούμε ακίνητα χωρίς να εξηγούμε πως  θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Βεβαίως, τεράστια είναι και η ευθύνη του ελληνικού κράτους, διότι ακίνητα που θα μπορούσαν να είναι παραγωγικά δυστυχώς παραμένουν σε αχρηστία. Παρόμοια ζητήματα δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους ειδικά όταν έχουν αραχνιάσει λόγω παρέλευσης χρόνων. Εμείς δεν πετούμε τη μπάλα στην εξέδρα και ούτε χρεώνουμε απλά τις ευθύνες στους άλλους. Εκείνο που προέχει είναι το τι θα κάνουμε εμείς. Εμείς λοιπόν προσπαθούμε να ενημερωθούμε λεπτομερώς σχετικά με το θέμα της ΕΤΑΔ και σύντομα θα εκδώσουμε την ανακοίνωση της παράταξης».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version