Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μυστική σύσκεψη για τον ΤΑΡ με εντολή εκπροσώπων της εταιρίας

Χωρίς να προσκληθούν τα μέσα ενημέρωσης έγινε σήμερα στο ΤΕΕ ΑΜ νέα σύσκεψη για τον αγωγό ΤΑΡ, παρουσία εκπροσώπων του αγωγού. Απερρίφθη η εναλλακτική όδευση που πρότειναν τα τοπικά Επιμελητήρια. Οι τοπικοί φορείς απέρριψαν τις προτάσεις των εκπροσώπων του αγωγού. Άρα επί της ουσίας δεν υπάρχει εξέλιξη.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ, ο Λάζαρος Βασιλειάδης, η νέα Δήμαρχος κτλ. Οι εκπρόσωποι του αγωγού απέρριψαν την εναλλακτική όδευση που πρότειναν τα δύο Επιμελητήρια. Οι τοπικοί φορείς απέρριψαν τις προτάσεις του ΤΑΡ. Μείναμε με λίγα λόγια στα ίδια. Φαίνεται οι εκπρόσωποι του ΤΑΡ να προωθούν σενάριο παράλληλης όδευσης του αγωγού με τον υφιστάμενο. Λύση με την οποία δεν συμφωνούν ούτε τα Επιμελητήρια, ούτε οι αγρότες.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας αναφέρει:
Κληθήκαμε εκτάκτως και συμμετείχαμε σε σύσκεψη με την κοινοπραξία ΤΑΡ που πραγματοποιήθηκε χθες 24/7/14 με θέμα την αλλαγή όδευσης του αγωγού. Επαναλάβαμε για μια ακόμη φορά τις θέσεις μας, τονίσαμε πως σε καμία περίπτωση δε συμφωνούμε με την όδευση από τα Τενάγη Φίλιππων και γη υψηλής παραγωγικότητας. Συμπέρασμα δικό μας είναι πως βρισκόμαστε στο μηδέν μιας και δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική πρόταση.
Παράλληλα ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης όπου  συζήτησαν για τον ΤΑΡ.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en