ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μυστήριο ο θάνατος της Μαρίας Νταλιάνη στο Παγκράτι

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας, Μαρίας Νταλιάνη, η οποία βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς της στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι. Ο θάνατος της 21χρονης χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Κι αυτό διότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει κανένα σημείωμα, όπως συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτοκτονίας, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει διάρρηξη ή ληστεία. Οι συγγενείς της αναφέρουν ότι η Μαρία είχε κινητικά προβλήματα και θα ήταν σχεδόν αδύνατο να σκαρφαλώσει στο παράθυρο και να πηδήξει από τον τέταρτο όροφο. Απορούν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, πώς έγινε αυτό. Το πτώμα της όμορφης Μαρίας βρέθηκε στο φωταγωγό έξι ημέρες μετά. Οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της από την περασμένη Τετάρτη, όμως οι έρευνες της αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στους φίλους της. Η σορός της βρέθηκε τυχαία όταν οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία. Εκεί, εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της 21χρονης σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο πατέρας της, την αναγνώρισε αμέσως από τα ρούχα της και κάλεσε κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία είχε χωρίσει πρόσφατα με το φίλο της. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, που ακολουθεί. Αυτό σε συνδυασμό με άλλες άγνωστες παραμέτρους φαίνεται ότι είχε επιβαρύνει τελευταία τη ψυχολογική της κατάσταση.Αρκετές φορές φέρεται να είχε πει στους φίλους της ότι της περνούσε από το μυαλό να φύγει για την Αλβανία, όπου βρίσκονται συγγενείς της.

sofokleousin.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version