VIDEOS

Μυστήριο με το γραφείο 207 της Βουλής

Αλλάχτηκαν οι κλειδαριές στο δωμάτιο που είχε «καπαρώσει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Καλά κρατεί το μυστήριο με το γραφείο 207 της Βουλής, το οποίο παραμένει κλειδωμένο από τις 24 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο που ανήκει στη Βιβλιοθήκη της Βουλής και έχει θέα στον Εθνικό Κήπο. Δημοσιεύματα ήθελαν την κα Κωνσταντοπούλου να έχει «καπαρώσει» το συγκεκριμένο γραφείο, σίγουρη ότι θα εκλεγεί βουλευτής, κάτι που τελικά δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναζητήσει αλλού γραφείο.

Παρόλα αυτά υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης είχαν ενημερώσει ότι αδυνατούν να βρουν το κλειδί του γραφείου, το οποίο περιέχει εξαιρετικά σημαντικά κειμήλια, μεταξύ των οποίων και το ασημένιο ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το βράδυ της 24/7.

Το απόγευμα της Παρασκευής, δύο υπάλληλοι του γ.γ. της Βουλής με έναν κλειδαρά πήγαν και άλλαξαν κλειδαριές στο γραφείο, όπως μετέδωσε το Mega. Στην ερώτηση μιας υπαλλήλου της βιβλιοθήκης γιατί αλλάζουν οι κλειδαριές, οι υπάλληλοι απάντησαν πως αυτές τις εντολές έχουν. Όσο για το ποιος θα έχει το κλειδί και πότε θα είναι εφικτή ξανά η πρόσβαση στο γραφείο, δήλωσαν άγνοια.

newsbeast.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version