ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουτάρης | Θα κάνω την κορόιδα και θα πάω στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Ο δήμαρχος δήλωσε απελπισμένος, καθώς «οι πολιτικοί δε κάθονται σε ένα τραπέζι για τα προβλήματα». «Όλη η Ελλάδα είναι με χάπια πια», τόνισε.

Θα παραστεί τελικά στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε δηλώσει ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας σκεφτόταν να μην πάει.
Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Σκάι, επιδίωξε αυτή η κίνηση να γίνει ομαδικά από τους φορείς, οι οποίοι όμως δεν συμφώνησαν. «Δεν είμαι και τόσο χαζός να είμαι μόνος μου. Έκανα μια γύρα για να πάμε ομαδικά, αλλά δε συμφωνούν όλοι. Και είπα κάνε την κορόιδα και πήγαινε στην καρέκλα της ΔΕΘ για τα εγκαίνια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.
Ξεκαθάρισε ότι ανάλογη τοποθέτηση είχε κάνει και επί πρωθυπουργίας Σαμαρά. «Οι εκθέσεις έχουν αλλάξει. Τα τελευταία χρόνια έρχεται ο πρωθυπουργός, η πόλη αστυνομοκρατείται και όλοι βρίζουν. Γι΄ αυτό σκεφτόμουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να μην πάω», τόνισε ο δήμαρχος.  
Τάχθηκε υπέρ της πρότασης που έχει διατυπώσει ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης στον δήμο Σταύρος Καλαφάτης για ένα φόρουμ όπου εκεί θα πηγαίνουν οι πολιτικοί. «Να είναι στην αρχή της σεζόν, μακριά όμως από το κέντρο της πόλης», τόνισε.
Ο δήμαρχος δήλωσε απελπισμένος, καθώς όπως είπε «οι πολιτικοί δε κάθονται σε ένα τραπέζι για τα προβλήματα. Όλη η Ελλάδα είναι με χάπια πια».

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version