ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Μπουμπούκια με πλούσιο βιογραφικό συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη | Ανιχνευτές χρυσού, καλάσνικοφ και κλοπές!

Με παρελθόν που πάνω κάτω…εμπεριέχει τον μισό ποινικό κώδικα και με διάθεση για “εκδρομή” ήρθαν την Πέμπτη βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, τρεις Κομοτηναίοι με αυτοκίνητο και μιας και μας έκαναν την τιμή είπαν να μη φύγουν με άδεια χέρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexpoli.gr οι άνδρες της ασφάλειας του “τσάκωσαν” την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν 2 μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν ήταν όμως πρόβλημα μόνο το ότι θέλαν να πάρουν και ένα – δυο σουβενίρ από την πρωτεύουσα του Έβρου αλλά στο αυτοκίνητο τους είχαν και μια συλλογή από -ομολογουμένως πολύ- ενδιαφέροντα αξεσουάρ. Είχαν ανιχνευτές χρυσού, διατρητικά εργαλεία αλλά και ασύρματο αστυνομίας…για να έχουν κάτι να ακούνε στο δρόμο….

Τα ευρήματα αλλά και το πλούσιο παρελθόν των τριών μεσήλικων συλληφθέντων, προκάλεσαν στους αστυνομικούς μεγαλύτερες υποψίες και έτσι έγινε έλεγχος και στα σπίτια τους στη Ροδόπη όπου εκεί βρέθηκε μια ακόμα ενδιαφέρουσα συλλογή με εκατοντάδες σφαίρες…δυο καραμπίνες, ένα καλάσνικοφ και ένα πυροβόλο πιστόλι.

Τα τρία “μπουμπούκια” οδηγήθηκα στον εισαγγελέα για τις…προβλεπόμενες ενέργειες…και βρίσκονται υπό κράτηση.

alexpoli.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version