ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

“Μπλόκο” απο τον δήμαρχο Αμφίπολης σε Τζιτζικώστα-Αμερικανο πρέσβη

Ενταση επικράτησε στο ταφικό μνημείο του λόφου Καστά στην Αμφίπολη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του από τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώσταμε τον Αμερικανό πρέσβη. 

Στην περιοχή επικράτησε σύγχυση, καθώς η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του Αμερικανού Πρέσβη δεν ήταν προγραμματισμένη. Οι δύο άντρες έφτασαν στο λόφο Καστά χωρίς να ειδοποιήσουν τον δήμαρχο με αποτέλεσμα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις. Στην είσοδο του ταφικού μνημείου τοποθετήθηκε ένα γκρέιντερ, ώστε να μην μπορέσουν να περάσουν στα ενδότερα, με τον κόσμο στο σημείο να πληθαίνει.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος της περιοχής Κ.Μελίτος στην εκπομπή του ΕΝΑ Channel Αναλυτής, που εκείνη την στιγμή ήταν παρών σε έργα που γινόταν στο δρόμο που οδηγεί στον τύμβο  είδε έκπληκτος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συνοδεύουν τον αξιωματούχο αφού ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί για την επίσκεψη.
Έτσι αποφάσισε να μην σταματήσει τα έργα που βρισκόταν σε εξέλιξη, κρατώντας αποκλεισμένο τον δρόμο δίνοντας εντολή στο γκρέιντερ που έσκαβε για να τοποθετηθούν σωλήνες να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες.

Χρειάστηκε να παρέμβει ο περιφερειάρχης Α.Τζιτζικώστας ζητώντας από τον δήμαρχο να δείξει κατανόηση και να αποσύρει το μηχάνημα από τον δρόμο για να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης και να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version