ΕΚΛΟΓΕΣ

Μπαράζ συναντήσεων για Κικίλια και Κέλλα στην Καβάλα

Από το δημαρχείο ξεκίνησαν την σημερινή τους επίσκεψη στην Καβάλα οι βουλευτές ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και Χρήστος Κέλλας. Μάλιστα όντας οι δυο τους γιατροί στο επάγγελμα αστειεύτηκαν αρκετά με την δημαρχο Δήμητρα Τσανάκα η οποία επισης είναι γιατρος. Στις δηλώσεις του πάντως ο κ. Κικίλιας εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ και την επιστροφή της χώρας στην ομαλότητα μετά την 7μηνη παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Μετά την επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης οι περιοδείες των βουλευτών Β. Κικίλια και Χρ. Κέλλα συνεχίστηκαν ξεχωριστά. Ο γιατρός στο επάγγελμα κ. Κέλλας επισκέφθηκε το νοσοκομείο Καβάλας όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής Χρ. Κοπατσάρης και συζήτησαν για τα προβλήματα στην δημόσια υγεία αλλά και την σημερινή κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας που καταφέρνει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας έχοντας θητεύσει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση όπου τον υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μάκης Κοσκερίδης. Βασικό σημείο συζήτησης ήταν φυσικά το μεταναστευτικό και οι τεράστιες ροές των τελευταίων μηνών στην χώρα μας με τον κ. Κικίλια να στρέφει τα πυρά του στην κυβέρνηση για αδυναμία αντιμετώπισης του προβλήματος.

Αργότερα ο κ. Κέλλας μετέβη και στο Επιμελητήριο Καβάλας όπου παρέμεινε για λίγα λεπτά καθώς δε κατόρθωσε να συναντηθεί με την διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Της επίθεσης με τα γιαούρτια ακολούθησε η προγραμματισμένη συνάντηση των κ. Κικίλια και Κέλλα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο όπου συζητηθηκαν προβλήματα της αυτοδιοίκησης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version