ΘΑΣΟΣ

Μουσική εκδήλωση στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Αρχαιολογικού Μουσείου Θάσου

Για μια ακόμη χρονιά, με στόχο την πολιτιστική προβολή και ανάπτυξη της Θάσου, θα πραγματοποιηθεί η Καλοκαιρινή Μουσική Εκδήλωση του Δήμου Θάσου στο ειδυλλιακό περιβάλλον του  Αρχαιολογικού Μουσείου.

Σε τούτες τις ημέρες, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας, όπου μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας δοκιμάζονται, με αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς, τα μέλη των Χορωδιών με το έργο τους, κρατούν ζωντανή την αισιοδοξία, ώστε οι αξίες της ζωής να συνεχίσουν να εξελίσσονται με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Οι καθιερωμένες και θεσμοθετημένες εκδηλώσεις του Δήμου Θάσου, αποτελούν αφορμή για εσωτερική μεταμόρφωση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για προσωπικούς και συλλογικούς αγώνες, και προσφέρουν πλουσιοπάροχα ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο.

Με γνώμονα ότι ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επένδυση και κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, ενώνει τόπους και ανθρώπους, ο Δήμος Θάσου σε συνεργασία με όλους τους φορείς του νησιού, με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, στοχεύει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής.

Οργάνωση, υποστήριξη, ΔΗ.Κ.ΕΘ.

Συμμετέχουν η Παιδική, Νεανική και Μικτή Χορωδία του Δήμου Θάσου.

Επιμέλεια προγράμματος και υπέροχες μελωδίες στο πιάνο, από την καθηγήτρια των Χορωδιών του Δήμου Θάσου,  Πελαγία Αναγνωστάκη.

Τις χορωδίες διευθύνει εθελοντικά η Αργυρώ Παπαλάσκαρη.

Γλυκιά ζωή,
Μπροστά μας μια καινούργια αρχή,
Στους ουρανούς, στη γη παντού μαζί,
Η αγάπη πάντα θα μας οδηγεί!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τα νομοθετημένα μέτρα προστασίας:

  • Οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία.
  • Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους.
  • Η προσέλευση και η αποχώρηση από το χώρο των εκδηλώσεων γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version