ΚΑΒΑΛΑ

Μουριάδης | Κανένα εισιτήριο στην Καλαμίτσα, δεν συμφωνώ 100% με την συμφωνία της ΕΤΑΔ

Αυτοψία στην Ακτή Καλαμίτσας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Με αφορμή την θετική ψήφιση της συμφωνίας ΕΤΑΔ-Δήμου Καβάλας από την Οικονομική Επιτροπή ο Δήμαρχος Καβάλας είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις οι οποίες δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος :

“Πρόκειται για μία θετική έκβαση στην υπόθεση της Ακτής Καλαμίτσας. Επειδή έχω ακούσει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα αρχικά να πω ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας θέλησε να προχωρήσει μία υπόθεση η οποία είχε παγώσει το τελευταίο διάστημα ενώ ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να μην περάσει η ακτή σε ιδιώτη. Όλα όσα ακούγονται περί εισιτηρίων φυσικά και δεν ισχύουν. Όσο είμαι Δήμαρχος τουλάχιστον εγώ και θα είμαι για άλλα τουλάχιστον πέντε χρόνια δεν πρόκειται να μπει εισιτήριο στην Καλαμίτσα“.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις της Αναστασίας Ιωσηφίδου (διαβάστε εδώ) για προσφυγή της κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και για το γεγονός ότι ο ίδιος προχώρησε σε πολιτική “κωλοτούμπα” ο κ. Μουριάδης απάντησε τα εξής :

Δεν συμφωνώ 100% με την συμφωνία με την ΕΤΑΔ. Ωστόσο διεκδικήσαμε και πετύχαμε μία καλύτερη συμφωνία. Θέλω να έχει μερίδιο ο Δήμος Καβάλας στην Ακτή. Εάν ήταν άλλος Δήμαρχος θα είχε ήδη παραχωρήσει την ακτή σε ιδιώτες. Ε λοιπόν εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό”.

Εν κατακλείδι ο Δήμαρχος Καβάλας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παραχωρούνται πλέον στον Δήμο τα καταστήματα που βρίσκονται εντός της Ακτής ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι θα αυξηθούν τα ενοίκια αυτών.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη : 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version