ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μιχαηλίδης | Υπάρχει ανάγκη για πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Καβάλας

Για τις άμεσες ενέργειες κατά την διάρκεια του δεύτερου κύματος πανδημίας κορωνοϊου στον Δήμο Νέστου μίλησε στο enanews.gr ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην σημαντικότητα παρουσίας του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης καθώς και στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για άμεσες απολυμάνσεις και ανάγκη στελέχωσης με περαιτέρω ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Άψογη συνεργασία Δήμου-Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης

Για άψογη συνεργασία Δήμου Νέστου – Κέντρου Υγείας έκανε λόγο ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης τονίζοντας ότι στο Κέντρο Υγείας βρίσκεται ήδη δεύτερο box (κλιμάκιο για rapid tests) έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα για rapid tests. Μάλιστα τα τεστ βγαίνουν μέσα σε μία ημέρα για όλους τους πολίτες.

Ανάγκη για πρόσληψη νοσοκόμων και γιατρών για παραχώρηση στο Νοσοκομείο

Ο Δήμαρχος Νέστου έκανε επίσης γνωστό ότι ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας την πρόσληψη νοσοκόμων και γιατρών με 8μηνο πρόγραμμα οι οποίοι θα παραχωρηθούν όπως τόνισε στο Νοσοκομείο της Καβάλας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης έκανε γνωστό ότι έχει μεταφέρει ήδη κλίνες προς το Νοσοκομείο Καβάλας ενώ θα βοηθήσει και στην περίπτωση που το Κλειστό Γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” μετατραπεί σε νοσοκομείο (διαβάστε σχετικά εδώ).

Περισσότερες λεπτομέρεις στην αναλυτική συνέντευξη του Δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη στις 15:15 στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΤΗΣ του ENA Channel

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version