ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαηλίδης | Προχωράμε σημαντικά έργα στον Δήμο Νέστου

Μία σειρά συναντήσεων είχε στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης σε σημαντικά Υπουργεία.

Όπως επισήμανε ο ίδιος ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στο enanews.gr προχωρούν σημαντικά έργα στον Δήμο όπως για παράδειγμα το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας 150 χιλιομέτρων με 5.980.000€ απο το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Για το συγκεκριμένο έργο έχουν γίνει οι κατάλληλες επαφές και σιγά σιγά ξεκινά να “πέφτει” άσφαλτος στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου.

Παράλληλα ο Δήμαρχος βρέθηκε στην Αθήνα και για το νέο ΕΠΑΛ Χρυσούπολης και το κτίριο που θα το στελεχώσει καθώς και για την δημιουργία ενός μεγάλου κλειστού κολυμβητηρίου στην Χρυσούπολη κάτι που η διοίκηση του Δήμου Νέστου κυνηγά εδώ και αρκετό καιρό.

Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική και καίρια ανάπτυξη της Κεραμωτής που τα επόμενα χρόνια θα αλλάξει πλήρως οπτική. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι φάνηκαν κάποιες αλλαγές οι οποίες έγιναν μετά από παρεμβάσεις του Δήμου πάντα προς την σωστή κατεύθυνση ενώ έπεται και σύνεχεια. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μεγάλη επένδυση η οποία πρόκειται να προχωρήσει εκεί κάνοντας λόγο πως είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version