ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μικροπροβλήματα απο τη κακοκαιρία στην ΑΜΘ | Σοβαρά τα φαινόμενα στις Σέρρες

Ήπια όπως και τις προηγούμενες ημέρες είναι τα φαινόμενα του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα στην Καβάλα. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα η πτώση της θερμοκρασίας ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώνονται από το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Μέγιστη προσοχή ωστόσο συστήνει η Πολιτική Προστασία στους οδηγούς καθώς οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδιασμό με τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών ενδέχεται να δημιουργήσουν φαινόμενα παγετού στο οδικό δίκτυο.

Υπερχειλίσεις χειμάρρων και ρεμάτων ήταν το αποτέλεσμα των ισχυρών βροχοπτώσεων και στην Δράμα που δημιούργησαν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ενώ και εκεί η θερμοκρασία είναι κοντά στο μηδέν χωρίς όμως να σημειώθει κάποια αξιόλογη χιονόπτωση.

Τα φαινόμενα ωστόσο ήταν πιο ισχυρά στο νομό Σερρών όπου χθες είχαμε πλημμύρες αλλά και υπερχειλίσεις χειμάρρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας άνδρας την Κυριακή. Παράλληλα η θερμοκρασία κινείται σε χαμηλά επίπεδα ενώ χιονίζει κατά διαστήματα στην περιοχή που έχει στηθεί το αγροτικό μπλόκο στον Προμαχώνα.

Μετά το πολύ νερό που έριξε σε όλο τον νομό χθες βράδυ περάσαμε σήμερα από την γέφυρα του Κόσυνθου και καταγράψαμε τόνους νερού να κατεβαίνουν ορμητικά από το βουνό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version