Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Μικρή η κίνηση στη Δημοτική Αγορά – Το Πασχαλινό ωράριο

Λίγα είναι τα καταστήματα που έχουν μείνει ανοιχτά στην Δημοτική Αγορά Καβάλας. Μανάβικα, κρεοπωλεία και γενικότερα καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης παραμένουν ανοιχτά βέβαια και η κίνηση είναι μικρή είναι η κίνηση.

Για τα καταστήματα που έβαλαν λουκέτο λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του Κορονοϊού το Πάσχα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Μ. Παρασκευή 26/04: 13:0019:00 To Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Food Truck Festival στις Κρηνίδες

“FOOD TRUCK FESTIVAL”

Παρασκευή 31 Μαΐου έως  Κυριακή 2 Ιουνίου

ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΚΑΒΑΛΑΣ

Guest : Γιώργος Αξάς Full Band – “Άνω Κάτω”

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗ

ΚΡΗΝΙΔΕΣ

Ωράριο:

Παρασκευή: 17:00 – 00:00

Σάββατο: 12:00 – 00:00

Κυριακή: 12:00 – 00:00

Περισσότερα: https://www.facebook.com/100085908626005/videos/777406644478359. Διοργάνωση : Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων. Με την υποστήριξη: Σωματείο Street Food In Greece – Food Truck Festival. Υπό την αιγίδα :Δήμος Καβάλας , Επαγγελματικό Επιμελητήριο Καβάλας. Είσοδος: Δωρεάν.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κλειστή η Εγνατία Οδός Ξάνθης – Καβάλας λόγω φωτιάς σε νταλίκα τα ξημερώματα

Στις φλόγες παραδόθηκε μια νταλίκα στην Εγνατία Οδό, στην Ξάνθη, στο ύψος του τούνελ του Νέστου.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και επεκτάθηκε με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς ενώ το όχημα ακινητοποιήθηκε πάνω στο οδόστρωμα, όπως μετέδωσε το xanthinea.gr.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας λόγω της φωτιάς

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποιεί πως λόγω της φωτιάς έχει απαγορευτεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Ξάνθης – Καβάλας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση αντιπροσωπεία της της Ε.Α.Α.Μ.Θ. με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνηση

Γνωρίζεται ότι την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, στην Καβάλα, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση
με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. ΚΥΡΑΝΑΚΗ Κωνσταντίνο ενώ παρόντες ήταν οι Βουλευτές Καβάλας Ν.Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ιωάννης και ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Μακάριος .

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τον Αντιπρόσωπο στην ΠΟΑΞΙΑ ΚΟΨΙΔΑ Αθανάσιο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης
Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την θεσμική του επίσκεψη στην ακριτική μας Περιφέρεια, επικεντρώθηκε αρχικά στην ανάλυση επίκαιρων και διαχρονικών θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση
του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης,
ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα αναλυτικών διεκδικήσεων και αιτημάτων για επίλυση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Τέλος, ο
Πρόεδρος της Ένωσής μας, επέδωσε στον κ. Υφυπουργό τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en