LIFESTYLE

Μια 25χρονη ξόδεψε 10.000 λίρες για να μοιάσει με ηρωίδες της Disney

Η 25χρονη Sarah Ingle από το Κολοράντο είναι μια φανατική θαυμάστρια της Disney και έχει ξοδέψει πάνω από 10.000 λίρες για να ντυθεί και να μοιάζει στις ηρωίδες της.

Μερικές από τις οποίες διάσημες ηρωίδες στις οποίες έχει μεταμορφωθεί κατά καιρούς είναι η Σταχτοπούτα, η Έλσα και η Άννα από το Frozen, η Άριελ η μικρή γοργόνα, η Ραπουνζέλ, η Χιονάτη και η Belle από την Πεντάμορφη και το Τέρας.

«Έχω μεγάλη αγάπη να ντύνομαι όπως όλες αυτές οι διαφορετικές πριγκίπισσες. Όπως λέει η ίδια της παίρνει πολλές ώρες για να μεταμορφωθεί γιατί πρέπει να φορέσει τα πολλά ρούχα, ενώ στη συνέχεια πρέπει να βάλει περούκα και μακιγιάζ. «Κάνω ένα περίγραμμα όταν κάνω την Ωραία Κοιμωμένη επειδή το πρόσωπό μου είναι πολύ πιο στρογγυλεμένο από το δικό της. Και επειδή έχω καστανά μάτια βάζω μπλε φακούς για να κάνω την Μικρή Γοργόνα και την Έλσα από το Frozen».

Βέβαια μπορεί να έχει ξοδέψει τόσα χρήματα για τις στολές και τις μεταμορφώσεις, αλλά αυτό της αποφέρει επίσης και δικά της χρήματα καθώς πολλές φορές εκτός από την κανονική δουλειά της, πηγαίνει ως μεταμορφωμένη πριγκίπισσα σε παιδικά πάρτι με χρέωση 100 λίρες την ώρα.

Επιπλέον πηγαίνει ως εθελόντρια σε νοσοκομεία και γηροκομεία και όπως λέει τίποτα δεν την κάνει πιο ευτυχισμένη από το να βλέπει στα πρόσωπα των μικρών παιδιών την ευτυχία μόλις βλέπουν την αγαπημένη τους πριγκίπισσα. «Είναι μαγικό. Πέρυσι ήμουν την ημέρα των Χριστουγέννων σε έναν οίκο ευγηρίας σαν Χιονάτη και ήταν απλά υπέροχο να βλέπω πόσο το απολαμβάνουν. Οι άνθρωποι συχνά με συγχαίρουν για την εμφάνισή μου και τα παιδιά νομίζουν ότι είμαι μια πραγματική πριγκίπισσα. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν μου ζητήθηκε να μεταμορφωθώ για ένα μικρό κορίτσι που σταματούσε τις θεραπείες για τον καρκίνο» αποκαλύπτει.

Το αγαπημένο της κοστούμι όπως λέει είναι η Άριελ και της αρέσει να φοράει την κόκκινη περούκα και την ουρά. Όπως λέει έχει επίσης την υποστήριξη από τον σύντροφό της ο οποίος έχει επίσης ντυθεί κάποιες φορές ως πρίγκιπάς της για να την συνοδεύσει στη δουλειά. Η Sarah αποκαλύπτει πώς όνειρό της είναι να δουλέψει κανονικά ως επαγγελματίας πριγκίπισσα της Disney στο μέλλον.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version