ΚΑΒΑΛΑ

Μια “ανάσα” πριν τις πανελλήνιες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου

Στην τελική ευθεία χιλιάδες υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2021. Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα προστασίας για τους υποψήφιους αλλά και για τους καθηγητές.

Οδηγίες προς τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων αλλά και προς επιτηρητές για το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων και την αποφυγή δολίευσής τους δημοσιοποιεί το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους «βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version