ΕΒΡΟΣ

Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης | “Αν δεν έχετε 2000 ευρώ στην τσέπη να μην έρθετε στη Σαμοθράκη”

Για την τουριστική ανάπτυξη της Σαμοθράκης, μίλησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, στην εκπομπή της Στέλλας Καραμήτρου στον STATUS 94.2.

Ειδικότερα ο Σεβασμιότατος κ. Άνθιμος φάνηκε να έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού αφού ο τουρισμός της Σαμοθράκης “πονάει” καθώς διαρκεί μόνο 1,5 μήνα.

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος πρότεινε να γίνει η Σαμοθράκη ακριβός προορισμός, να μην επιτρέπουμε την επιβίβαση στο πλοίο από την Αλεξανδρούπολη για το νησί, κανενός τουρίστα που δεν διαθέτει τουλάχιστον 2.000 € ή  αν δεν διαθέτει εξασφαλισμένο κατάλυμα για την διαμονή του.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα ακραία φαινόμενα που βλέπουμε κάθε χρόνο, που καθιστούν τα Θέρμα ένα ιδιότυπο άβατο, ή τα γνωστά rave party του παρελθόντος που αποτρέπουν τους νοικοκύρηδες τουρίστες που χρειαζόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Θα μπορούσε επίσης να γίνει “ιατρικός προορισμός η Σαμοθράκη για κάποια συγκεκριμένα Θερμά Λουτρά όχι αυτό το χάλι που επικρατεί στα Θέρμα” ακόμη και να φροντίσει η ίδια η Μητρόπολη την εξασφάλιση επισκέψεων 3000 Προτεσταντών τουριστών που θα έρχονται κάθε χρόνο μέσα στον χειμώνα από την Βόρεια Ευρώπη, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα ισχύουν αυστηρές προδιαγραφές.

Ακούστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:

e-evros

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version