ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί ο Παναιτωλικός, 3-1 τη Βέροια

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Παναιτωλικός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2015. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 3-1 μέσα στη Βέροια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ τηςSuper League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Κάπελ (27’) και Βιγιαφάνες (54’, 63’), ενώ η Βέροια μείωσε με τον Καλτσά στο 88’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στην αρχή, όμως ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Στο 27’ ο Καλί έκανε λάθος και ο Κάπελ που πήρε την μπάλα βγήκε απέναντι από τον Καντιμοίρη, πλάσαρε σωστά και πέτυχε το 1-0. Η Βέροια δημιούργησε ευκαιρία στο 32’, όταν ο Ντουμίτρου βγήκε απέναντι από τον Ράφαελ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ο Παναιτωλικός «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Στο 54’ ο Βιγιαφάνες έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Καντιμοίρη, ενώ από την πλευρά της η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ στο 63ο λεπτό. Ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα, ο Μπεν πεσμένος προσπάθησε να πλασάρει, όμως ο Κέβιν απομάκρυνε την τελευταία στιγμή.

Ο Παναιτωλικός γλίτωσε το γκολ και στην αντεπίθεση σκόραρε για τρίτη φορά! Ο Βιγιαφάνιες ύστερα από σέντρα του Άλβες σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου.

Η Βέροια τελικά κατάφερε να μειώσει. Στο 88’ ο Νίκος Καλτσάς, που από το καλοκαίρι θα ανήκει στον Παναθηναϊκό, με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ράφαελ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Βέροια – Παναιτωλικός 1-3 (Novasports2)

Γκολ: 27’ Κάπελ (Παναιτωλικός), 54’, 63’ Βιγιαφάνες (Παναιτωλικός) – 88′ Καλτσάς (Βέροια)

Κίτρινες κάρτες:
Γοδόι, Ετζενγκέλε, Βιγιαφάνες

Κόκκινες κάρτες:


Βέροια:
Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Τσιάμης, Καλί, Αμαραντίδης, Μπεν, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μάντζεκ (55’ Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (55’ Παυλίδης).

Παναιτωλικός:
Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Γοδόι (89′ Κουτρομάνος), Φωτάκης, Μαρτίνες, Βιγιαφάνες (68’ Μύγας), Καπέλ, Άλβες (84′ Βασιλείου).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version