ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τι καιρό θα γίνει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Με τον καιρό να κάνει το χατίρι όσων γιόρτασαν το Πάσχα στο ύπαιθρο, η επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται να συνοδευτεί από λίγες συννεφιές με τοπικές βροχές.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, προειδοποιώντας πως οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε άνοδο κυρίως στα νότια.

Στη Μακεδονία η θερμοκρασία θα φτάσει στο μέγιστο τους 24 βαθμούς, ενώ στα δυτικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα ίδια επίπεδα αναμένεται το θερμόμετρο και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Εύβοια.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες επίσης από το απόγευμα και τη θερμοκρασία από τους 9 έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα νότια.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version