ΕΚΛΟΓΕΣ

Με πολύ κόσμο και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ η κεντρική ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Γαλαξίας της Καβάλας η κεντρική προεκλογική ομιλία του νυν βουλευτή Καβάλας της ΝΔ και υποψήφιου Νίκου Παναγιωτόπουλου. Το παρόν στην ομιλία Παναγιωτόπουλου έδωσαν πολλά τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης όπως ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου Δήμητρα Τσανάκα και Φίλιππος Αναστασιάδης και ο πρώην δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, αλλά και οικονομικοί παράγοντες όπως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης, και ο διευθύνων σύμβουλος της Kavala Oil Δημήτρης Γόντικας. Παρόν στην ομιλία, και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος -πρώην βουλευτή Καβάλας και θείος του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Αρχικά τον λόγο έλαβαν οι αντιδήμαρχοι οικονομικών και παιδείας-αθλητισμού Καβάλας Δημοσθένης Τουλκίδης και Γιώργος Φιλόσογλου, καθώς και ο κ. Μαρκόπουλος, οι οποίοι προλόγισαν τον πρώην υπουργό.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Παναγιωτόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων που εκφράζει, τονίζοντας ότι αυτά που δεσμεύεται ότι θα πράξει είναι ανέφικτα και δεν θα τα δεχτεί κανένα μέλος της Ευρωζώνης. Είναι χαρακτηριστική η φράση του πως “έξω από την Ευρωζώνη θα είμαστε περιθωριοποιημένοι, θα κάνει κρύο και θα κυκλοφορούν λύκοι”. Παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του ως υφυπουργός Εργασίας, με ιδιαίτερη μνεία στις ενέργειές του για την αναβάθμιση του ρόλου της Παιδόπολης Καβάλας και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ αλλά και τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version