ΕΚΛΟΓΕΣ

Με μηνύματα για «εθνική Ελλάδος» στην Ομόνοια ο Μεϊμαράκης

Άνοιγμα στους νέους από τον πρόεδρο της ΝΔ

Με αιχμή του δόρατος τη ρητορική της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων την επομένη των εκλογών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προσέρχεται στην πλατεία Ομονοίας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

Στο επιτελείο της Συγγρού βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για μία προεκλογική συγκέντρωση βγαλμένη από τα «παλιά», στοχεύοντας σε δυναμική παρουσία κόσμου, προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα πρωτιάς τέσσερις ημέρες πριν κλείσουν οι κάλπες και να συσπειρωθεί έτι περαιτέρω ο ψηφοφόρος που θέλει μία σταθερή κυβέρνηση για την ομαλοποίηση της οικονομίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος προκρίνοντας το πνεύμα συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων του τόπου κινήθηκε και το βράδυ της Τετάρτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συζήτηση που είχε με νεολαίους, τους οποίους κάλεσε να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία. «Δεν μπορεί να διχαζόμαστε άλλο, να μιλάμε συνέχεια για το παλιό και το νέο. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, επιχειρώντας να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι μέχρι στιγμής όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αποτελούν εκλογική δεξαμενή φίλα προσκείμενη στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η αποχή δεν είναι λύση. Η συμμετοχή διά της ψήφου μπορεί να φέρει αλλαγή προς το καλύτερο. Σας προτρέπω να βρείτε τους φίλους της ηλικίας σας και να τους πείσετε να ψηφίσουν» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης επιχείρησε να εμφανιστεί ρεαλιστής απέναντι στους νέους, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει ούτε θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις.  «Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. Χρειάζεται να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο στην εργασία και στο διάβασμα για να ζήσετε μετά καλύτερα και αυτό μπορώ να σας το εγγυηθώ» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας για το φλέγον ζήτημα της ανεργίας ότι «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις». «Άλλος τρόπος για να μειώσεις την ανεργία από το να υπάρξουν επενδύσεις δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε θετικός στη δημιουργία ενός υπουργείου Νέας Γενιάς, το οποίο θα συγκεντρώνει όλες τις αρμοδιότητες  που είναι «σκόρπιες» σε διάφορα υπουργεία. «Σημασία δεν έχει αν έχει μικρό ή μεγάλο υπουργικό συμβούλιο αλλά να είναι αποτελεσματικό. Με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά όπως πρέπει. Και αν κρίνω ότι πρέπει να γίνει υπουργείο Νέας Γενιάς, ναι, θα γίνει με υπουργό νέο άνθρωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

newsbeast.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version