ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με λεωφορεία οι επαγγελματίες από όλη την ΑΜΘ στο ΤΕΙ Καβάλας | Στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς

Στην Καβάλα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει το προεδρείο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα εν όψει του μεγάλου συλλαλητηρίου που συμμετέχει και η ΓΣΕΒΕΕ στις 27 Νοεμβρίου κατά του νέου προυπολογισμού του 2015. Άλλωστε και στις δηλώσεις του ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε στον προυπολογισμό λέγοντας πως είναι προυπολογισμός περαιτέρω φτωχοποίησης των μικρομεσσαίων και τομ τελειωτικό χτύπημα στους μικροεπαγγελματίες που είναι η κολώνα της ελληνικής απασχόλησης και οικονομίας.

 

Ερωτηθείς για την πολυδιαφημισμένη ρύθμιση των 100 δόσεων ο κ. Καββαθάς τόνισε πως είναι μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα ρύθμιση η οποία όμως άργησε υπερβολικά, περίπου 2 χρόνια εξηγώντας πως αν είχε γίνει το 2012 το κακό θα είχε περιοριστεί και πολλοί περισσότεροι επαγγελματίες θα μπορούσαν να επωφεληθούν.

 

Να σημειωθεί πάντως εδώ πως το πρόγραμμα του κ. Καββαθά προέβλεπε στις 12 το μεσημέρι συνάντηση με τους βουλευτές του νομού στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας με τους ιθύνοντες της ΝΔ να αλλάζουν όπως φάνηκε γνώμη και να ακυρώνουν την συνάντηση.

Λεωφορεία από όλη την ΑΜΘ στην συνάντηση των ΟΕΒΕΕ στο ΤΕΙ

Με λεωφορεία κατέφθασαν οι δεκάδες επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες στην σημερινή σύσκεψη των ΟΕΒΕΕ της περιφέρειας υπό τον πρόεδρο του ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά. Σκοπός της μεγάλης συνάντησης που έγινε το απόγευμα στο ΤΕΙ ΑΜΘ ο συντονισμός των δράσεων των επαγγελματιών εν όψει της μεγάλης καθόδου στην Αθήνα την Πέμπτη για το μεγάλο συλλαλητήριο της Ομοσπονδιάς στις 27 Νοεμβρίου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version