ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταστεγάστηκαν οι υπηρεσίες του ΠΕΔΥ στο παλαιό Νοσοκομείο Σερρών

Από τον τρέχοντα μήνα (Ιούνιο 2016) οι υπηρεσίες του ΠΕΔΥ – Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (πρώην ΙΚΑ) μεταστεγάστηκαν  στα εξωτερικά ιατρεία του παλαιού Νοσοκομείου, (πάνω από το ΕΚΑΒ) και  εξυπηρετούν  ασφαλισμένους όλων των ταμείων καθώς και όλους  τους ανασφάλιστους  συμπολίτες μας. Στο ΠΕΔΥ παρέχεται Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και οι προσερχόμενοι χρήστες υγείας σε αυτό μπορούν να εξυπηρετηθούν στα κάτωθι τμήματα, ιατρεία και εργαστήρια:

– Μικροβιολογικό-Ακτινολογικό Εργαστήριο- Δερματολογικό ιατρείο-Ορθοπεδικό ιατρείο-Χειρουργικό ιατρείο- Ιατρείο ΩΡΛ-Παθολογικό ιατρείο-Γυναικολογικό ιατρείο-Ψυχιατρικό τμήμα -Οδοντιατρικό τμήμα και -Τμήμα Ενεσοθεραπείας (τμήμα που δε διαθέτει το Γ. Νοσοκομείο Σερρών).

Στο ΠΕΔΥ θα εξυπηρετούνται οι πολίτες αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Το τηλέφωνο των ραντεβού  του ΠΕΔΥ είναι 23210- 65493 και λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 μμ ( κόστος  αστικής χρέωσης). Το ΠΕΔΥ εκτός των τακτικών καθημερινών ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις δέχεται και επείγοντα περιστατικά από τις 7:30 έως και τις 19:00. Για δική σας διευκόλυνση όσον αφορά την  ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρακαλώ απευθύνεστε στο ΠΕΔΥ, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Τώρα στον αστικό ιστό μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες όλων των ασφαλιστικών φορέων , ακόμα και οι ανασφάλιστοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Σερρών.

serrespress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version