ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τον Λιόγκα και ο Ηλίας Παπαδόπουλος υπέρ του LNG

Επέλεξα, από τις διάφορες καταχωρήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που σχολιάζουν τις δηλώσεις μου για ΤΑΠ LNGκλπ, να απαντήσω σε εσάς ως «θεσμικό» εκπρόσωπο συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με τις παλαιοκομουνιστικές πρακτικές  του οποίου διαφωνώ κάθετα.

Βεβαίως και δεν θα ακολουθήσω τον φλύαρο υβριστικό τόνο της καταχώρησής σας, απαντώντας με το λαϊκό άσμα «είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή…», και μάλιστα ύστερα από έξι εκλογικές μου επιτυχίες ως υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο…

Διαπιστώνω ότι, φρονίμως ποιών αποφεύγετε, ως υπεύθυνος καθοδηγητής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, να απαντήσετε στην «απορία» μου γιατί εδώ και πολλά χρόνια είστε μονίμως με το ΟΧΙ σε οποιαδήποτε επένδυση που δημιουργεί θέσεις εργασίας και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής λαμβάνοντας πρώτα και πάνω απ’ όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Εκτός αν δηλώσατε δόξα Μεταξά…

Επιτέλους τι σόι αριστερός είστε όταν υβρίζετε ένα «προ αμνημονεύτων χρόνων…» βουλευτή επί δεκαπενταετία επειδή υποστηρίζει και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Εκτός και εάν αισθάνεστε υπερήφανος θεωρώντας ότι ο στείρος και αμετροεπής λόγος σας βρήκε τη δικαίωσή του στις τελευταίες τοπικές και περιφερειακές εκλογές όπου κυριολεκτικά πατώσατε.

Δε φταίει μόνο ο πρώην σύντροφός μου Άρης…

Ηλίας Παπαδόπουλος

Πρώην βουλευτής

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version