ΕΡΓΑΣΙΑ

Μετά τις εκλογές η απόφαση του ΣτΕ για την Ελληνικός Χρυσός

Μετά τις εκλογές, όπως όλα δείχνουν θα εκδοθεί η η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για επί της αιτήσεως αναστολής των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός, απόφαση που ελήφθη από τον πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Στη σημερινή σύσκεψη που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες ο εκτελών καθήκοντα Προέδρου στο ΣτΕ κ. Σακελλαρίου ζήτησε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οι δικηγόροι να καταθέσουν υπομνήματα ενώ από τους συνηγόρους του Δημοσίου επιπρόσθετα ζητήθηκε να απαντήσουν και σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που τους τέθηκαν από τους δικαστές. Παράλληλα απορρίφθηκε το αίτημα των σωματείων των εργαζομένων να τους δοθεί προσωρινή διαταγή δηλαδή να παγώσει μέχρι νεοτέρας η απόφαση Σκουρλέτη για την αναστολή των εργασιών στις Σκουτιές.

Η απόφαση επί του αιτήματος αναστολής της απόφασης του κ. Σκουρλέτη θα εκδοθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές, ενώ η κυρία προσφυγή (αίτηση ακύρωσης) της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, κ.λπ. θα συζητηθεί ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 2 Οκτωβρίου 2015.

Για όσο διάστημα διήρκεσε η σύσκεψη της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ, έξω από το δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί 50 περίπου απολυμένοι της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.

tanea.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version