Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μειωμένες έως και 34% οι τιμές ρεύματος τον Νοέμβριο

Σημαντικά μειωμένη σε σχέση με τον Οκτώβριο θα είναι η τιμή που θα πληρώσουν την κιλοβατώρα τον Νοέμβριο οι καταναλωτές, σύμφωνα με την εικόνα που διαμορφωνόταν αργά χθες το βράδυ για τις τιμές που ανακοίνωναν οι πάροχοι.

Η εικόνα σε σχέση με την τιμή της κιλοβατώρας που θα πληρώσουν τα νοικοκυριά τον Νοέμβριο βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με αυτή της αμέσως προηγούμενης ημέρας, με τα ποσοστά μείωσης έναντι της τιμής του Οκτωβρίου να διαμορφώνονται πάνω από το 30% – όπως η «Ελίν», που ανακοίνωσε χθες τιμή στα 39,5 λεπτά από 59,9 λεπτά τον Οκτώβριο και πάγιο 4,95 ευρώ.

Στην πλειονότητα των μεγάλων παρόχων που συγκεντρώνουν και τα μεγαλύτερα μερίδια, μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ, η τιμή διαμορφώνεται στα επίπεδα των 40 λεπτών η κιλοβατώρα από 56 έως 70 λεπτά/ κιλοβατώρα τον Οκτώβριο και 68-80 λεπτά τον Σεπτέμβριο.

Η αρχική χρέωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος για τον Νοέμβριο από τον μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας, τη ΔΕΗ βρίσκεται στο 0,39700 ευρώ η κιλοβατώρα. H Protergia ανακοίνωσε τιμή 0,395 η μεγαβατώρα με το πάγιο να διαμορφώνεται στα 5 ευρώ ενώ η Elpedison ανάλογα με το πρόγραμμα ανακοίνωσε τιμές ρεύματος από 0,38 ευρώ έως 0,4134 ευρώ. Από την άλλη χαμηλότερη κατά 35% σε σχέση με το τιμολόγιο του Οκτωβρίου είναι η χρέωση για τον Νοέμβριο που ανακοίνωσε η Ελίν. Συγκεκριμένα η τιμή του ρεύματος για τον επόμενο μήνα είναι 39,5 σεντς ανά κιλοβατώρα (έναντι 59,9 τον Οκτώβριο), ενώ το πάγιο είναι 4,9 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας που ανακοινώθηκαν για τον Νοέμβριο από άλλους έξι προμηθευτές:

  1. Ήρων 43,9 – 47 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 62 – 69,8)
  2. NRG 37,5-41,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 57,9-59,9)
  3. Watt&Volt 40,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 58,9)
  4. Φυσικό Αέριο Ελλάδος 35,5-36,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 57,4-58,6)
  5. Volterra 42,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 68,5)
  6. Zenith 38,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 58,9)

Ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι το κράτος, αφού θα περιοριστούν οι επιδοτήσεις για τη συγκράτηση των τιμών στα πέριξ των 15 λεπτών η κιλοβατώρα, όπως έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση για όσο διάστημα διαρκεί η ενεργειακή κρίση.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Καβάλας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται αρκετές περιοχές της Καβάλας μετά από διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου λόγω μίας βλάβης που αναζητούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα είναι :

Άγιος Λουκάς

Κηπούπολη

Νεάπολη

Βύρωνας

Καλαμίτσα

Χρυσοστόμου Σμύρνης – Ραψάνη

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι επισκέψεις από Υποψήφιους Ευρωβουλευτές είναι πλέον συχνές.

Το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου την Καβάλα επισκέφθηκε ο κ. Σπύρος Καρανικόλας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατά την άφιξη του πέρασε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου ενώ στην συνέχεια της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφιος ήρθε σε επικοινωνία με φορείς της πόλης, συζητώντας τα όσα προβλήματα υπάρχουν έχοντας ως μέλημα να μεταφέρει τις πληροφορίες στην κεντρική διοίκηση.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της Καβάλας

Μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και φαίνεται πως τα καταστήματα στην Καβάλα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με διαφορά εδέσματα.

Πασχαλινά τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις , πασχαλινά αυγά αλλά και κεράσματα  για τις πασχαλινές επισκέψεις είναι όλα στις θέσεις τους. Ενώ φημολογίες θέλουν τις τιμές να αυξάνονται, συγκριτικά με άλλες χρονιές, κάποια καταστήματα στην Καβάλα κρατούν σταθερή την τιμή τους για τα προϊόντα τους ενώ ήδη είναι μεγάλο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την αφορά τους βλέποντας τους Καβαλιώτες πολίτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των δώρων τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en