Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων στην Καβάλα, με πρωτοβουλία του σωματείου «Αίσωπος»

Το διοικητικό συμβούλιο του φιλοζωικού σωματείου Καβάλας, «Ο Αίσωπος», ανακοινώνει το πρόγραμμα στειρώσεων για ζώα συντροφιάς (σκύλους και γάτες), που θα υλοποιηθεί από την Παρασκευή 5 έως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: «Μετά τη διαμεσολάβηση της Ζωής Κοντού, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Π.Φ.Π.Ο. και εκπροσώπου της Vets in Action στην Ελλάδα, το σωματείο μας έστειλε πρόσκληση, η οποία έγινε αποδεκτή! Το σωματείο ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου Καβάλας, που ανταποκρίθηκε άμεσα, αναλαμβάνοντας, προς τιμήν του, μεγάλο μέρος της διοργάνωσης.

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κτηνιατρείο της Ελισάβετ Χριστοφόρου, β’ πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης 5 (δίπλα στο Μουσικό Σχολείο-6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας). Το πρόγραμμα αφορά μόνο ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ. Όσοι και όσες γνωρίζεται αδέσποτα της περιοχής σας, που χρειάζονται στείρωση, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο: 6947477161, καθημερινά από 5μ.μ. έως και 7μ.μ., δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, την περιοχή, το είδος του αδέσποτου ζώου (σκύλος, ή γάτα), το φύλο (αρσενικό, ή θηλυκό), εάν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς και φιλοξενίας για ένα βράδυ. Οι πληροφορίες μπορούν να σταλούν και με μήνυμα στην ιστοσελίδα του σωματείου. Οι ημέρες των στειρώσεων είναι αρκετές και χρειαζόμαστε τη βοήθεια ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη σημαντική δράση.

Ευχαριστούμε, από καρδιάς, την Ελισάβετ Χριστοφόρου, που μας παραχώρησε το κτηνιατρείο της, αποκλειστικά και εξολοκλήρου, για όλες τις ημέρες(!), τον Δήμο Καβάλας, που χωρίς τη σημαντική βοήθειά του, δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα το πρόγραμμα, την Ζωή Κοντού, που μας τίμησε για μία ακόμα φορά, επιλέγοντας το σωματείο και την πόλη μας για το πρόγραμμα. Και τέλος, την εξαιρετική εθελοντική ομάδα της Vets in Action, για το υπέροχο έργο που προσφέρει για τα αδέσποτα ζώα όλου του κόσμου!! Το καλύτερο, λοιπόν, δώρο για την ημέρα των ζώων, που είναι στις 4 Οκτωβρίου, θα είναι αυτό και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας».

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εορτάζει τα Ελευθέρια, τιμώντας της 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 | Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024 τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της, με τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024», που περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις.

Παρουσία του Αρχειπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, που θα αναγορευθεί μάλιστα σε Επίτιμο Δημότη του δήμου Αλεξανδρούπολης, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου ως εκπροσώπου της Βουλής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσει την Επέτειο της 14ης Μαΐου. Φυσικά δεσπόζει η μεγάλη στρατιωτική, μαθητική αλλά και πολιτιστική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή οδό Βασ. Αλεξάνδρου. Κατά την διάρκεια της, όπως και πέρυσι, αναμένεται να γίνουν πτήσεις ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων πάνω από τον χώρο της παρέλασης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en